logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Zucchini adalah unik

Tavern adalah salad yang unik

Penggunaan kapasiti maksimum, yang memberi budaya Yang sayur-sayuran adalah sepenuh masa jadual Rusia? Tomato? Timun? Sudah tentu, kerana mereka terlalu mudah untuk menyediakan. Untuk menikmati lazat sumber vitamin, anda perlu pergi melalui beberapa peringkat: mendapatkan sayur-sayuran dari peti sejuk, cuci mereka, cop. Makan malam siap secubit, anda boleh menambah beberapa langkah, membuat salad sayur-sayuran.

Dan bagaimana dengan wakil-wakil sayur lain? Kenapa mereka jarang sampai ke meja kita? Sebagai contoh, kabachokMalo yang tahu apa manfaat yang mengandungi sayuran.

Jika kedai sebelah ini sayur-sayuran terletak penyenaraian plak semua sifat-sifat mereka yang positif, ia akan menjadi helah pemasaran yang hebat. Lagipun, zucchini benar-benar mempunyai sesuatu untuk dibanggakan. Zucchini adalah unik, di atas semua, nisbah ideal kalium dan natrium, tetapi ia adalah 100:1.

Secara ringkas, walaupun pada hakikatnya, seperti manusia, wakil labu sebanyak 95 adalah terdiri daripada air, cecair itu tidak akan berlegar di dalam badan, menyediakan satu proses yang boleh dipercayai pencernaan. Ini adalah salah satu makanan kesihatan terbaik yang mengandungi hanya 16 kalori per 100g Bayangkan di mana lagi untuk mencari tokoh-tokoh seperti itu? Kalsium, magnesium, fosforus, tembaga, besi, vitamin C, B1, senarai V2etot sama seperti yang kompleks vitamin farmasi, bersih daripada bahan kimia semua "pengisi."

Semua yang bercakap menyokong pemikiran: jika anda mempunyai kebun sayur-sayuran, pub hanya perlu "mendapat permit tinggal" dalam bidang terbuka. Ini adalah sempurna "tetamu": sakit jarang, sebagai perosak biasanya mendapati diri mereka lebih wangi makanan istimewa dan halus dalam rasa. Dan jika ia betul "makanan", membuat bin kompos setiap belukar, maka ini hasil cukup lama untuk seluruh keluarga.

Spesis yang paling prolifik ( Lihat foto di bawah ) Boleh menghasilkan 8-9 buah-buahan dari belukar untuk memulakan berkembang zucchini lebih baik pada akhir Mei apabila tanah sudah pemanasan sehingga 15C sekurang-kurangnya. Dalam keadaan ini akan benih yang cukup untuk benih dalam lubang di bawah skim ini cm 70x70 Skuasy perlu cahaya matahari. Oleh itu, apabila belukar tumbuh kuat, adalah lebih baik untuk memotong beberapa helai daunnya yang besar.

Jika anda mahu sila diri anda dengan courgettes sepanjang tahun (dan mungkin), maka kita mesti tahu ciri-ciri yang berbeza fasa matang sayur-sayuran. Itulah soalan saya mencadangkan untuk mempertimbangkan. Buah-buahan segar untuk salad. Perlu ingat perkara penting: pub - salah satu produk beberapa yang belum matang - plus pasti, tetapi tidak kurang . Ramai lupa ini (atau hanya mengabaikan) dan buah-buahan perederzhivayut pada belukar.

Mempunyai banyak bidang aplikasi masakan. Mereka boleh rebus, goreng, diperap, disumbat. Tetapi apa yang amat bagus, mereka boleh dan harus segar. Pengguna umumnya tidak digunakan kepada fakta bahawa skuasy boleh dimakan seperti timun, penghirisan mereka dalam sayur-sayuran salad. Tetapi sekali lagi, pilihan ini boleh didapati dengan zucchini, hijau, lembut, lembut daging dan kulit yang mudah terjejas.

Sebagai contoh, salad vitamin cemerlang terpotong apabila skuasy campuran, epal, sayur-sayuran, digabungkan dengan krim rendah lemak masam, sebaik-baiknya dengan bawang putih dan minyak zaitun (saya melakukannya di rumah, menegaskan dalam beberapa minggu yang bawang putih dihancurkan dalam minyak zaitun) . Untuk menyediakan apa-apa masakan yang terbaik sesuai dengan hibrid atas Apollo F1, Masha F1, Vanya F1. Motley ulam untuk barbeku.

Walaupun saya mematuhi peraturan Saya faham bahawa ada di antara kamu, dan "pemakan daging". Dan jika anda masih peminat dan perlawanan musim panas, saya ingin menasihatkan anda untuk kebabs yang lazat dengan sayur-sayuran. Adalah dipercayai bahawa "pemakan daging" lebih baik untuk dimasukkan ke dalam makanan yang banyak sayur-sayuran, yang akan bertindak sebagai "pemangkin konflik" antara daging berat dan saluran pencernaan anda. Oleh itu, kita dapat dengan mudah mengubah menu anda, seli pada keping cocokan daging dan zucchini.

Ciri-ciri daripada "barbeku" ialah saiz buah 12-15 cm mungkin ada potong memotong atau kiub, seperti yang biasa dilakukan, dan tali sepenuhnya. Lihatlah pelbagai warna, buah-buahan yang paling sesuai untuk tujuan ini ini akan menjadi satu bahagian yang sangat baik dan visual ekspresif hidangan untuk daging, yang akan membantu anda tidak makan terlalu banyak produk ini berat. Setelah cuba sekali masak di panggangan zucchini, meninggalkan lengkap "kemusnahan" sukar. Banyak ruang untuk memasak.

Jika anda keterlaluan zucchini pada belukar, maka ia tidak mengapa. Manfaat ini hanya tidak boleh dimakan segar. Walau bagaimanapun, mereka adalah - calon-calon yang sesuai untuk lain, resipi, sama lazat kegemaran. Sebagai contoh, adalah sukar untuk mencari di Rusia seorang lelaki yang tidak suka kaviar skuasy. Tetapi ia bukan sahaja lazat tetapi juga luar biasa mudah disediakan.

Jika anda menggunakan sedikit "overexposed" buah-buahan dari kebun adalah beliau, anda boleh yakin dengan kualiti produk. Dalam Saya sudah bercakap tentang bagaimana untuk membuat kedai analog berguna "mati" dengan cuka dan "kimia" jeruk dalam tin. Di sini, saya akan hubungi anda untuk melakukan perkara yang sama. Lagipun, telur, yang beckons kami dari rak, dan beberapa pengeluar menambah pelbagai bahan pengawet yang boleh memperbaiki rasa dan peningkatan jangka hayat, tetapi tidak pasti cara terbaik untuk memberi kesan kepada kesihatan.

Kelebihan skuasy dalam bentuk yang paling tulen adalah begitu besar yang hanya tidak mahu merosakkan ia aditif. Lebih berguna untuk memasak telur dengan tangan mereka daripada sayur-sayuran sendiri. Resepi telur ikan zucchini dari katil yang: lobak dan bawang "kemudian" dalam kuali dalam minyak sayuran sedikit. Kemudian, dalam syarikat untuk menambah mereka dikupas dan benih dan engkol penggiling daging untuk zucchini, bilangan yang lima kali lebih tinggi daripada campuran lobak merah-bawang.

Setelah semua bisul dan menyejuk, tatal melalui keluaran hasil pengisar, tambah garam, gula dan Tomato paste dan masak dalam kuali untuk kira-kira sejam. Itu semua produk yang hebat semula jadi yang semua orang suka, tanpa pengecualian. Dan perlu ditegaskan bahawa kualiti terbaik kaviar diperolehi dengan menggunakan zucchini seberat 400 600g, sebagai pulpa buah sudah mengandungi lebih pepejal.

Jika anda ingin memasak hidangan skuasy musim sejuk, kemudian simpan dengan buah-buahan, berat lebih dari 2 kg (seperti yang digambarkan dalam gambar) . Mereka boleh disimpan di tempat yang dingin, kulit mereka tidak rosak sama sekali. Jika anda mempunyai taman kecil, dan anda akan digunakan untuk menanam beberapa budaya biasa, memberi perhatian kepada kaedah yang dihuraikan dalam buku saya " Hasil katil-kotak.

2-3 dengan tanaman sayur-sayuran katil setahun ". Kaedah ini membantu anda untuk melupuskan optimum ruang taman melalui penanaman bersama tanaman yang berbeza. Ia tidak akan menerangkan kaedah secara terperinci, kecuali untuk mengatakan mengenai ciri-ciri zucchini berkembang. Seperti yang saya sebutkan di atas, pub - bukan yang paling dihormati di kalangan serangga perosak dan budaya.

Mungkin sahaja "musuh" adalah hama labah-labah. Loji, "orang berpakaian buruk sekali" untuk ini perosak - Bawang, sayur Dan bawang putih . Letakkan mereka di sebelah zucchini, dan mereka akan melakukan kerja. Squashes juga berinteraksi dengan baik dengan tembikai dan labu, tetapi bertentangan dengan kentang dan kubis. Dalam persediaan untuk musim penanaman baru, Jangan lupa tentang pub. Tumbuh mereka mungkin lebih baik daripada budaya lain. Dan anda berakhir dengan yang lazat dan salah satu produk taman yang paling berguna.

Ingat masa perhimpunan skuasy tuaian dan raduyte diri dan keluarga mereka sepanjang tahun zucchini. Memandangkan maklumat dalam artikel ini, anda boleh menggunakan budaya ini bukan sahaja untuk kegunaan sendiri, tetapi juga sebagai produk perniagaan. Anda boleh memasuki pasaran tanaman sayur-sayuran dengan courgettes muda atau saiz kecil dengan buah-buahan yang lebih besar. Pada ini akan bergantung kepada kedudukan produk ini.

Guna cadangan saya dan imaginasi mereka, meneroka rakyat pasaran dan menawarkan apa yang mereka mahu dalam keadaan tertentu. Berdasarkan bahan-bahan dubininsergey.ru

tomato, bawang putih, zucchini, bawang, lobak, salad

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bawang bawang putih jenis bawang jus labu kacang kacang hijau kentang kubis labu lada lada manis lagenariya lobak lobak merah pasli pucuk salad sayur-sayuran skuasy squash terung tomato zucchini

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri