logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Zucchini adalah unik

Tavern adalah sayur yang unik

Tavern praktikal yang pertama datang kepada kita selepas musim bunga beriberi dan banyak meninggalkan ia tanpa disedari: skuasy selepas mempunyai warna-warna terang, bau menggoda dan rupa pemanggil. Tetapi adalah unik kerana kandungan yang tinggi kalium, magnesium, fosforus dan , Asid organik dan protein. Walaupun hakikat bahawa sayur tidak rasa hebat yang berlainan, ia adalah salah satu produk makanan yang paling popular: ia mempunyai kalori rendah rekod!

Tambahan pula, ia mengandungi bahan mencegah obesiti dan menyekat pengumpulan kolesterol dalam badan. Zucchini boleh menjadi asas kepada keindahan salad, tetapi hanya apabila buah muda, hijau dengan daging lembut. Besar-besaran sudah digunakan selepas rawatan haba. Zucchini Dengan merawat penyakit saluran gastrousus amat disyorkan jus: terima kasih kepada tindakan yang lembut pada membran mukus perut dan duodenum.

Jus mengandungi sejumlah besar kalium dan tembaga, yang menjadikan ia produk makanan berharga untuk anemia, saraf dan penyakit jantung, tekanan darah tinggi. Jus dari zucchini - sangat rendah kalori produk, jadi ia adalah disyorkan untuk orang yang menderita . Kerana skuasy merupakan vitamin dan mineral pantri, mudah dicerna dan tidak akan mendapatkan tambahan berat badan, pakar pemakanan mencadangkan bahawa ini buah sederhana-mencari wanita mengandung dan mereka yang sedang menyusukan bayi.

Pakar mencadangkan "Ibu kejururawatan" untuk kegunaan harian 650-700 g sayur-sayuran, tetapi sebagai satu peraturan, kita takut untuk mengganggu usus kanak-kanak. Sebuah pub seperti tidak lembut lain dan benefisial menjejaskan flora usus. Wajah Skuasy topeng dikreditkan dengan kejayaan ketara dalam pemulihan kulit kering.

Untuk melakukan ini, membuat topeng daging: Potong mentah pub ke dalam hirisan nipis dan meletakkannya pada muka dan decollete. Tutup dengan serbet a. Selepas 20 minit, adalah disyorkan untuk mengeluarkan sum-sum dan bilas kulit dengan air mineral.

Tetapi bagi berminyak dan kulit kombinasi zucchini, malangnya, tidak patut. Berdasarkan bahan-bahan health.passion.ru

Related Posts:
  1. Kebaikan zucchini

zucchini, salad, sayur-sayuran

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bawang bawang putih jenis bawang jus labu kacang kacang hijau kentang kubis labu lada lada manis lagenariya lobak lobak merah pasli pucuk salad sayur-sayuran skuasy squash terung tomato zucchini

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri