logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Penanaman skuasy

Zucchini skuasy penanaman

Biji benih disemai di kira-kira pertengahan Mei apabila tanah menjadi panas sehingga frosts musim bunga dan akhir 1416S. Anda boleh menyemai benih yang kering, tetapi ia adalah lebih baik untuk memberi mereka menetas, yang berdiri satu atau dua hari dalam kain kasa yang basah. Jangan rendam benih bercambah di akar pepejal tkanibystro vrastut ke dalam kain, dan anda pasti akan memecahkan mereka. Biji bengkak, tetapi tidak boleh bercambah zakalitohladit kepada 0 C dan dibiarkan pada suhu yang selama dua hari.

Keputusan yang baik dan pemanasan semyan6 jam pada 5060S atau 57 hari di sisi tetingkap yang cerah. Benih kekal berdaya maju untuk skuasy 58 tahun, mereka mula bercambah di 89S, suhu yang paling baik untuk pertumbuhan dan razvitiya2025S. Anak benih kelihatan selepas 67 hari selepas menyemai. Mereka takut fros, tetapi menderita jangka pendek penyejukan (sehingga 45C). , Digali penyodok untuk menyerang, tambah baja atau humus pada kadar 56 kg untuk 1 mg, 2530 g super fosfat dan sulfat berganda kalium.

Dig musim bunga lagi, licin, tuangkan penyelesaian panas permanganat potassium dan membuat 20 g nitrat ammonium setiap 1 km persegi. m Bercambah benih boleh disemai hanya dalam tanah pra-lembab kering mereka akan mati. Apabila meletakkan benih di taman datang dari hakikat bahawa pada Q1. m 2 zucchini bergaul.

Menggali lubang, tuangkan ke dalamnya segelintir humus dan secubit Dan bercampur dengan bumi, bukan untuk membakar akar tumbuhan, dan curahkan. Kedalaman penanaman bagi sm pochvah56 cahaya hingga 34 cm tebal dalam lubang itu diletakkan di atas dua biji dan ditutup dengan bumi. Untuk tidak membentuk kerak permukaan tanah di sekitar mulsa dengan gambut atau humus.

Kedua (backup), maka kuman dikeluarkan, atau mencubit, tetapi jika perlu ia boleh dan dipindahkan. Walau bagaimanapun, semua Pub Operasi ini tidak suka. Oleh itu, pemindahan berhati-hati, tidak membenarkan sesiapa yang merosakkan bumi dengan akar, dan pastikan anda tumbuh-tumbuhan sebelum disiram. Itu kata-kata yang sama terpakai kepada benih zucchini.

Tidak berhati-hati ditanam tumbuhan akan disakiti, dan menyakiti semua sia-sia. Berkembang dalam bidang kekuatan terbuka dan tumbuhan keras akan mengejar dan mengatasi mereka dalam pertumbuhan dan pembangunan, dan kerana selepas 4045 hari selepas kemunculan sudah mungkin untuk mengumpul tuaian pertama. Berdasarkan bahan-bahan www.supersadovnik.ru

Related Posts:
  1. Tomato
  2. Terung

zucchini, terung, kubis, tomato

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bawang bawang putih jenis bawang jus labu kacang kacang hijau kentang kubis labu lada lada manis lagenariya lobak lobak merah pasli pucuk salad sayur-sayuran skuasy squash terung tomato zucchini

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri