logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Vigna ini taman tumbuhtumbuhan

Taman tumbuh-tumbuhan ini Vigna Vigna

tumbuh-tumbuhan taman Vignaeto keluarga kekacang tersebut. Nazvaniekorovy kedua kacang. meluas diedarkan hampir di seluruh Rusia, kecuali Jauh Utara. Satu tumbuhan cowpea tanaman hasil hingga 110 buah, setiap penimbangan '35 Vignaodna tanaman sayur-sayuran yang paling popular. Ia juga dikenali sebagai Sayur daging kerana kandungan kalori yang tinggi. Ia juga digunakan secara meluas dalam cowpea dan tujuan hiasan: batang kerinting sampai beberapa meter tinggi dan digunakan untuk tanaman pagar.

Vigna bukan sahaja lazat tetapi juga amat berguna. Ia kaya dengan garam, fosforus, besi, kalsium, vitamin B, A E., protein adalah sebahagian daripada kacang, cowpea, komposisi yang paling dekat dengan protein yang berasal dari haiwan dalam makanan mereka tidak lebih buruk daripada telur ayam. Sup sayur-sayuran dari cowpea disyorkan untuk orang yang lemah, mengalami sakit teruk, batuk kering.

Kacang lecek cowpea adalah alat yang sangat baik untuk penyakit perut, gastritis dengan keasidan rendah, hati dan saluran hempedu. Disebabkan kandungan gula yang rendah dalam kacang cowpea, mereka berguna untuk pesakit kencing manis dan orang yang cenderung untuk berat badan berlebihan. Teh yang dibuat daripada kacang, cowpea adalah ubat untuk penyakit hati dan buah pinggang sebagai diuretik (100 g kacang rebus 0,5 liter air, tanamkan 1 jam dan mengambil cawan suku 3 kali sehari selepas makan). Berdasarkan bahan-bahan daripada laut-of-love.ru

Related Posts:
  1. Tomato puri
  2. Dua jenis cowpea
  3. Tomato

kacang, tomato, Vigna, tomato, sayur-sayuran

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri