logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Ciriciri berguna timun

Manfaat Kesihatan sayur timun

Pada pandangan pertama ia mungkin kelihatan bahawa timun mudah dan setiap hari bagi kami sayur, yang tidak dapat sangat berguna bagi kami organisma. Tetapi sebenarnya, timun tidak begitu mudah sayur, apa ia kelihatan. Jadi apakah ciri-ciri berguna timun? Berguna daripada timun? Timun mengandungi bahan yang unik - asid tartronovye.

Ini indah asid meneutralkan kesan karbohidrat dalam badan kita jatuh semasa makan, dengan itu menghalang kemunculan lemak. Itulah sebabnya pakar pemakanan mengesyorkan diet dimasukkan dalam diet daripada timun, sekiranya anda ingin menurunkan berat badan. Timun adalah berguna untuk membersihkan usus dan lain-lain organ dalaman.

Timun menyumbang kepada detoksifikasi keseluruhan badan, ia adalah kerana timun adalah 95% air semulajadi yang paling tulen. Timun kaya dengan magnesium kalium, dan kalsium, yang merupakan kesan baik ke atas fungsi dan operasi semua organ-organ dan sistem badan. Kosmetik Timun cemerlang, untuk digunakan sebagai topeng timun mempunyai anti-penuaan, pelembap, kesan pemutihan, di samping itu, kedut.

Begitu juga ia bernilai untuk membelanjakan wang pada krim mahal pula apabila ada apa-apa ubat ajaib? Timun alat yang sangat baik untuk penyembuhan badan dan mengekalkan kecergasan di, sekarang anda melihat bahawa menggunakan timun tidak begitu biasa? Berdasarkan bahan-bahan edazdorov.ru

sayur-sayuran

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bawang bawang putih jenis bawang jus labu kacang kacang hijau kentang kubis labu lada lada manis lagenariya lobak lobak merah pasli pucuk salad sayur-sayuran skuasy squash terung tomato zucchini

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri