logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Terung unggul kepada semua tanaman sayursayuran

Terung melebihi semua sayur-sayuran lada

Seperti nightshade semua, terung pelbagai bentuk yang berbeza (leper, bulat, bujur, silinder, sabit, ular) dan warna (putih, ungu, hitam, berjalur). Yang paling biasa okaraska ungu jadi terung Lebih panggilan Sinenky. Walaupun kandungan yang rendah vitamin dan nutrien adalah penting untuk rasa yang menyenangkan.

The pertanian teknik penanaman Terung mempunyai banyak kaitan dengan dan. Apabila diminta kepada haba terung melebihi semua Sayur budaya, jadi walaupun ditanam benih perlu memastikan bahawa suhu adalah 17-20 * C. Berkembang hanya selepas anak benih kerana biji benih seperti lada a bercambah, dan tidak lebih awal daripada 10 - 15 hari. Benih ditanam periuk sahaja kaedah, terung adalah sistem akar yang lemah. Penyediaan tanah adalah lebih kurang sama seperti lada atau Tomato.

Anda tidak boleh meletakkan di sana, di mana terdapat nightshade: lada, tomato, kentang, terung. Biasanya di bawah terung memberikan kecil tetapi cukup bersedia saya akan datang. Ridge mesti mengandungi gambut, humus, pasir, habuk papan reput - kadar 1 baldi sebanyak 10 meter persegi Untuk cucuk pada usia 60 - 65 hari selepas ancaman telah berlalu fros dan tanah telah dihangatkan.

Lorong untuk budaya 60-65 cm dan jarak antara 30-35 cm Terung juga sangat cerewet tentang kelembapan, jadi penanaman perlu membuat telaga sudah disiram juga mempunyai akar terung lemah sistem. Makhluk perosak yang paling berbahaya bagi terung - Colorado kentang kumbang. Sejurus selepas penanaman, hanya dikejutkan kumbang boleh selama tiga hari untuk sepenuhnya memusnahkan benih, jadi jika anda perlu untuk mengendalikan loji inteksitsidami mendarat.

Kemudian, kumbang sepenuhnya dipindahkan ke kentang. Tetapi selepas itu kentang berangkat, kumbang ini kembali kepada terung itu. Berdasarkan bahan-bahan www.gdn.ru

Related Posts:
  1. Lihat

terung, tomato, kubis, lada, kentang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bawang bawang putih jenis bawang jus labu kacang kacang hijau kentang kubis labu lada lada manis lagenariya lobak lobak merah pasli pucuk salad sayur-sayuran skuasy squash terung tomato zucchini

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri