logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Terung

Terung Lada

sebutan Perkataan - terung - dan bahasa ada rasa sesuatu yang pedas - Timur. Tidak hairanlah terung datang dari negara-negara panas, dan lebih khusus, dari India. Telah datang jauh melalui Eropah, China, Afghanistan dan Asia Tengah, beliau sampai ke Rusia.  Terung haba dan kelembapan yang cintakan sayur-sayuran, jadi ia perlu dirawat dan bagaimana untuk orang manja dan menanam dalam keadaan rumah hijau masing-masing. Terung tumbuh dengan baik pada 25-30 ° C.

Jika 15-20 ° C - menyekat pertumbuhan, dan pada 13 ° C atau lebih rendah pada semua berhenti. Terung beku tidak boleh bertolak ansur langsung.  Dengan kekurangan tunas kelembapan dan jatuh bunga, tetapi ovari adalah terung kecil.  Ini sayuran aneh harus memanjakan dan memupuk dalam rapat kepada alam semula jadi asal.  Maka telah mengenal pasti rabung terung subur di bawah matahari, dengan baik disenyawakan tanah.

Bermanfaat jika sebelum ia di laman web meningkat kacang,  atau.  Dengan masa mendarat di benih terung terbuka bidang perlu piawai 5-7 ini mempunyai daun dan ketinggian 20-25cm. Pada awal Jun, selepas fros yang lalu, benih (60-65 hari) ditanam ke dalam tanah, mengikut skim 30h60 (iaitu jarak antara semak 30cm antara baris - 60).  Terung Penyiraman perlu kerap (seminggu sekali) dan mewah. Selepas pengairan proryhlit baik tanah, mengeluarkan semua rumpai.

Kami mempunyai iklim benua dengan ketara dalam Ural, dan oleh itu berharap-lamanya akan cuaca panas, tiada malam penyejukan - tiada. Atas dasar ini Terung berkembang dalam taman hanya di bawah perlindungan filem.  Pada pertengahan musim panas kaca akrilik pelabuhan, dan lagi p / e filem.

Pastikan kesihatan pemainnya bahawa mereka tidak diserang oleh perosak (Terutama Colorado kentang kumbang) dan lain-lain penyakit.  Jangan lupa untuk makanan timur ini lembut kacak serta dan mereka sila anda panen besar.  Ini adalah menarik: Campuran bahagian yang sama terung panggang masak dan garam sapu jari terhadap gusi dan gigi dengan periodontitis dan untuk membersihkan plak kuning dengan gigi.

Tembaga, berdasarkan dalam kuantiti yang besar dalam terung, menggalakkan pembentukan darah, Oleh itu berguna untuk anemia setiap hari untuk makan terung a.  2 krup.baklazhana,  rast.maslo,  garam Mol.Lada Terung dipotong ke kepingan tebal memanjang hingga 1 cm

Blanch, untuk menghilangkan rasa pahit (1-2 minit dalam air mendidih) Goreng dari 2 belah pihak dalam minyak sayuran sehingga pulpa.  Keping dengan garam, kot dengan bawang putih, meletakkan mereka pada keping a Tomato,taburkan lada dan gulung gulung, menusuk menikam.

Top menghiasi dengan kehijauan.  Viva Pinata Viva! Berdasarkan bahan-bahan yxdaha.ru

Related Posts:
  1. Vigna

Vigna, terung, bawang putih, kubis, lada dan tomato

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bawang bawang putih jenis bawang jus labu kacang kacang hijau kentang kubis labu lada lada manis lagenariya lobak lobak merah pasli pucuk salad sayur-sayuran skuasy squash terung tomato zucchini

links(1); ?>

© Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri