logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Terung setiap hidangan 4 orang

Terung pada sebahagian daripada 34 orang bawang putih

Bahagian orang 3-4, perlu 1-1,5 kg. terung (sebaik-baiknya memilih buah-buahan yang lancar dan sederhana). Basuh dan perapi yang ekor, kemudian merebak ke atas pengeringan. Ambil mangkuk besar dan mengisinya dengan air masin.

Sediakan periuk besar air masin dan meletakkan di atas api. Terung dipotong memanjang, kemudian memotong bahagian yang terhasil juga bersama-sama. Kemudian potong baji kira-kira 3 cm lebar

Blok-blok menyebabkan segera tuangkan ke dalam mangkuk air. Bar Otmochennye tuangkan dalam air mendidih dan rebus untuk 10-12 minit secara beransur-ansur bar peremeshivaya.Prokipevshie tuangkan ke dalam colander dan diletakkan di bawah akhbar kecil sebelum sehingga semua air tidak mengalir. Bar tuangkan ke dalam mangkuk besar dan biarkan mereka sejuk. Memasak sos: Ambil keping 3-4. lada panas, dan 5-6 utama zubochkov bawang putih.

Parut lada dan bawang putih menjengkelkan pada keluar, kacau dan tambah garam secukup rasa. Jisim yang terhasil sebanyak 4.5 mencurahkan Seni. sudu cuka. Tambah kuah pedas di dalam mangkuk dengan ostyvshimi terung. Gaul. Dipanaskan dalam cawan enamel hb 4.6. Oleyna sudu, sehingga jerebu cahaya dan tuangkan ke dalam mangkuk dengan terung.

Campurkan dengan teliti. Berdasarkan bahan-bahan cook.fober.net

Related Posts:
  1. buah skuasy

skuasy, terung, bawang putih, lada

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri