logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Terung Bakar

Bakar terung bawang putih

Di sini saya menulis di sini buat pertama kali, walaupun saya melawat agak kerap. Girls! Empangan resipi saya Sinenky salai. Saya pernah mereka terlalu perangan (tanpa disedari), belum lagi dicipta untuk Bakar! Ia menjimatkan banyak masa di dapur dengan minyak panas, dan kalori secara umum, penjimatan adalah seribu (yang yakin, adalah penting untuk semua). Jadi: menggosok Sinenky mentega (atau marjerin) sedikit.

Cucuk dengan garpu di tepi dan balut dalam foil. Bakar dalam ketuhar pada 200 darjah, kira-kira 30 minit (periksa kesediaan oleh pisau tykaesli pas legkogotovy!). Selepas memotong kepingan atau jalur dan menambah dalam balang kaca dengan penutup (yang seperti putaran a) minyak sayuran sedikit (saya tuangkan minyak zaitun), cuka dan kendur sedikit (atau dicincang halus) bawang putih, kemudian Sinenky. Ulang lapisan sehingga anda habis.

Adalah lebih baik untuk mengisi balang keseluruhan, supaya pengasam dari minyak / cuka /bawang putih ditutup atas. Tutup bekas dan biarkan semalaman berdiri. Bakar terung bawang putih Suami saya adalah untuk cinta sedikit tajam mereka, dengan banyak bawang putih dan cuka, merasa.

Cubalah! Berdasarkan bahan-bahan dari www.good-cook.ru

Related Posts:
  1. Tomato perihal
  2. Buah cowpea

Vigna, bawang putih, terung, tomato

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri