logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Terung

Terung Lada

Terung, skuasy dan anak lembu, bukan sahaja dapat menjadi ulam untuk daging, tetapi menjadi hidangan bebas. Kaviar daripada terung boleh dimakan seperti yang panas atau sejuk. Untuk menyediakan masakan ini meletakkan 1 kg terung keseluruhan dalam kuali air mendidih dan masak 2 030 minit. Kemudian memotong terung pada separuh memanjang dan diletakkan di bawah tekanan dengan 1,52 sejam untuk lendir kaca dan kepahitan.

Potong memotong terung ke dalam kiub dan ringan goreng dalam minyak sayur-sayuran. Untuk kaviar daripada terung untuk memasak perasa. Kekusutan melalui penggiling daging a lada Bulgaria, 1 / 6, lada buah, panas, 1 cengkih bawang putih.

Untuk campuran menambah 0,5 liter tomato jus atau berpintal Tomato, 1,5 sudu gula, 0.5 sudu garam. Terung, goreng dalam minyak sayur-sayuran, dipintal melalui penggiling daging dan kemudian bercampur dengan teliti dengan 100 gram minyak sayur-sayuran. Untuk campuran yang terhasil ditambah perasa, kacau lagi, semuanya dibawa hingga mendidih dan rebus 1 015 minit. Selepas menyediakan telur supaya anda tidak akan menyesal masa hilang.

Dan selepas merasa ia, orang yang disayangi lebih dari sekali diminta untuk menyediakan suatu ia hidangan yang ringkas tetapi sangat lazat. Berdasarkan bahan-bahan cook.rutxt.ru

Lada Bulgaria, jus tomato, terung, bawang putih, tomato, lada

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri