logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Resepi terung 2

Terung resepi bawang putih 2

Telur basuh, potong memanjang kepada dua bahagian. Separuh untuk menghapuskan setiap pulpa. Yang bahagian yang terhasil dengan garam dan biarkan selama 30 minit. Kemudian bilas dengan air sejuk (ia dilakukan supaya mereka tidak rasa pahit.)

Pulpa dimasukkan ke dalam air sejuk selama 30 minit (untuk rasa terung pahit dan tidak semasa menggoreng diserap minyak kurang). Lihat dan Cincang bawang putih. Pulpa (selepas rendam dalam air sejuk) perah keluar dan cop halus. Tomato dipotong menjadi kiub kecil. Bow dan bawang putih goreng dalam minyak sayur-sayuran. Tambah daging cincang dan goreng dengan baik (kira-kira 10 minit dengan api sederhana).

Tambah tomato dan pulpa terung, garam dan lada dan masak sehingga lembut (kira-kira 80-10 minit). Terung bahagian dipenuhi dengan daging cincang. Dimasukkan ke dalam masakan yang membakar. Keju menjengkelkan. Taburkan terung dengan keju, letakkan di dalam ketuhar.

Bakar pada suhu 180 darjah selama 30-35 minit. Terung sedia ditaburi herba. Viva Pinata Viva! Berdasarkan bahan-bahan www.say7.info

Related Posts:
  1. Terung Raja musim
  2. Terung rebus dengan tomato
  3. Kacang genus besar tahunan
  4. Eyed Perubatan

Bawang putih, terung, tomato, kacang, kacang dan bawang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri