logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Terung tajam sedikit

Terung tomato sedikit tajam

Terung tajam sedikit "ostryata" Terung dikupas, kemudian rebus keseluruhan dalam air masin, sejuk. Potong ke dalam bulatan-bulatan terung, lada koltsamisladky. Halus halus potong bawang putih dan herba segar. Semua bahan-bahan yang dimasukkan ke dalam mangkuk, dan menambah kembali satu sudu cuka. Kemudian masukkan ke dalam mangkuk setengah liter minyak sayuran dan solim. Kami memberikan campuran kita sekarang kira-kira setengah jam. Mengurai kandungan lembangan dalam balang setengah liter dan mensterilkan selama lima belas minit, daftar.

Sayuran bank mendapat sangat indah: gelap baklazhanchiki, dengan terang cincin berwarna lada, dengan tompok putih bawang putih dan hijau zamrud. Semua agak mudah, dan yang paling penting sedap! Pai, "Kaya baklazhanchik" Tomato Jus (dengan pulpa) 2 sudu

Moloko2 cawan Garam, lada, rasa zelenpo Terung dipotong kepada empat keping dan kemudian goreng dalam minyak sayur-sayuran. Bahagian terung panggang terletak di dalam mangkuk yang dalam, kulit mereka ke bawah katil.

Antara mereka meletakkan keluar buah mentega. Lapisan kedua: berpengalaman dengan lada dan solyufarsh, hijau dicincang halus. Lapisan ketiga: goreng dalam minyak sayuran sehingga bawang perang keemasan dicincang.

Semua lapisan dengan berhati-hati mencurahkan Tomato jus, menyebarkan terung baki kulit sehingga. Dalam susu, Pukul telur, kacau dalam keju parut pada parut a kasar dan tuangkan campuran ini di pai kami. Bakar dalam ketuhar dipanaskan selama lima puluh minit.

Apabila jadual menghias kek dengan herba dicincang halus. Terung gulung hijau (Dill, ketumbar, pasli) secukup rasa Terung dicuci Chop memanjang ke dalam pinggan. Goreng di kedua-dua plat dengan minyak sayuran sehingga kekuningan, kemudian merebak pada plat rata. Keju parut halus tiga, bawang putih cincang, masukkan mayonis dan herba dicincang halus, kacau dengan sempurna.

Jisim yang terhasil disebarkan pada terung plastik, pusing ke dalam tiub dan mengikat dengan sugi atau menusuk khas kayu. Plat, yang berfungsi, menghiasi daun salad dan meletakkan keluar gulung kita terung. Hidangan sudah bersedia, anda boleh membawa ke meja! Berdasarkan bahan-bahan spletnicam.ru

Related Posts:
  1. Bagaimana untuk memilih dan menyimpan terung itu?
  2. Tanah Air kekapis Selatan dan Amerika Tengah

pasli, lada, jus tomato, skuasy

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri