logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Terung Fritters

Fritters Terung Salad

Fritters Terung Bahan-bahan: Garam, lada hitam - untuk rasa Sebelum terung masak dikupas. Kemudian potong kepada kepingan kecil bersama tebal mereka, garam dan biarkan selama setengah jam. Output daripada kepahitan yang terung dan memerah bergabung.

Sediakan adunan. Keju yang harus menjengkelkan. Kemudian mengambil telur dan pukul mereka dengan tepung susu, dan keju 03/02 dicincang. Kami telah besar-besaran sudah terlalu tebal, yang perlu menjadi sedikit garam dan lada. Seterusnya, berenang terung kering dalam adunan dan goreng mereka pada kuali dipanaskan sehingga perang keemasan. Kami merebak mereka hidangan, memberi sejuk dan taburkan dengan keju yang masih ada. Terung gulung disumbat dengan Ramuan akut: minyak sayur - 3 sudu besar

Pada awal terung masak harus dipotong ke dalam pinggan kecil dan biarkan selama setengah jam di bawah tekanan, jangan lupa mereka pra-musim dengan garam. Kemudian curahkanlah di kepahitan akibat, basuh terung dan kering. Seterusnya, tumis hirisan dalam kuali sehingga perang keemasan dan lazat tempat mereka pada lampin untuk menyerap minyak yang berlebihan. Sediakan pemadat. Cincang dan tambah walnut kepada mereka bawang putih dihancurkan, dan ketua-ketua bawang putih boleh beberapa, jika anda mahu hidangan itu lebih tajam.

Letakkan di potong terung sedikit walnut-bawang putih dan mengisi bungkus gulung. Sebelum berkhidmat hidangan yang boleh dihiasi dengan sprigs herba dan biji buah delima. Terung sumbat seperti raja Bahan-bahan: Sayur minyak - 3 sudu besar

Garam dan lada - rasa Ambil terung dan potong memanjang mereka kepada dua bahagian yang sama. Berhati-hati mengeluarkan teras, meninggalkan ketebalan dinding tidak kurang daripada 1 cm, dan cuti selama 20-25 minit. Kemudian perlu untuk melepaskan terung dan goreng ringan. Seseorang setengah disediakan seperti berikut. Potong bawang halus dan passiruem ia. Seterusnya, mengambil seseorang setengah, tambah bawang goreng di sini, ada hijau, terung pulpa cincang, garam, lada hitam dan kacau.

Panaskan ketuhar pada sekeping roti menyusun atur potong terung dipenuhi dengan pemadat, dan di atas anda boleh meletakkan cincin tomato. Letakkan makanan di dalam oven selama 30-40 minit, supaya ia tidak kering, menuangkan sedikit air dalam kuali itu. Selama 5 minit sehingga terung masak untuk meletakkan keping nipis keju. Sebelum berkhidmat, hiasan hidangan dengan sayur-sayuran dan daun pudina. Bahan-bahan: Terung - 5 pcs. lada manis (merah) - 5 keping.

Wain cuka - 2 sudu teh garam - 3-4 sudu gula - 1 / 2 sudu teh Pada awal terung masak harus dibersihkan dari tangkai, potong mereka ke dalam bulatan ketebalan sederhana (kira-kira 1 cm), garam dan biarkan dalam bentuk yang selama satu jam, sebaik-baiknya di bawah tekanan. Kemudian menyerlahkan keperluan untuk menggabungkan kepahitan, terung, bilas, kering dan goreng dalam kuali sehingga perang keemasan lazat.

Untuk mengisi mengambil merah lada, jelas ia daripada biji dan cincang atau pengisar. Jisim yang terhasil perlu lada dan garam, tambah cuka setitik dan gula sedikit untuk rasa. Pada lada terung yang sejuk menyusun atur mengisi dan menghiasi selasih atas daun cincang segar atau herba. Terung di Afrika Ramuan: tanah jintan putih - 1 sudu besar

Sayur minyak - 2 sudu besar Sebelum anda mula terung masak harus dicuci, dibersihkan daripada tangkai dan kering. Panaskan ketuhar atau menyediakan abu dan terung bakar selama 30-40 minit. Kemudian mereka keluar, buang kulit dan cincang atau mengisar melalui pengisar, bawang putih menambah rasa pertama, padang rumput untuk sedikit aroma khas jintan putih dan garam.

Jisim mengakibatkan Tuangkan minyak sayuran ke dalam mangkuk salad dan berkhidmat, hiasan hidangan pra-potong bulatan dengan telur dan buah zaitun. Garam dan lada - rasa Masukkan terung pada panggangan untuk 40-45 minit sehingga kerak coklat, dibersihkan dan dimasukkan ke dalam masakan yang mendalam. Tambah Thinh, garam, lada hitam dan gaul rata.

Tuangkan minyak zaitun di atas, taburkan dengan biji buah delima dan menghias dengan pasli. Berdasarkan bahan-bahan archive.mama.zahav.ru

Related Posts:
  1. telur dalam periuk
  2. Lagenariya menakjubkan dan jarang tumbuhan

lada manis, disumbat terung, pasli, lagenariya

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri