logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Terung disumbat

Terung disumbat dengan tomato

4 terung sederhana, 4 merah lada manis, 1 bawang besar, 4 sudu minyak sayur-sayuran, 2 sudu Dill cincang, garam dan lada. Terung dan lada membakar, mengupas dan memotong. Tambah bawang panggang, lada, garam, taburkan dengan Dill dicincang.

800 gram terung, 30 g tepung, minyak sayuran, garam, lada hitam tanah. Terung Basuh, kulit, merentasi cawan tebal dan taburkan dengan tepung dan goreng dalam mentega sehingga perang keemasan. Tambah garam dan lada. Hidangkan bersama Tomato atau krim sos masam dan hijau salad. Terung disumbat dengan beras dan tomato 8,10 Terung, 9-10 tomato, bawang 4-5, 3 sudu makan beras, 4-6 sudu minyak sayuran 2 sprigs hijau sedap, lada, garam.

Terung muda dan bilas setiap membuat hirisan panjang yang dikongsi bersama 3-4 cm dalam air masin sehingga mendidih sehingga nasi lembut, tambah lada hitam, kacau dan, permulaan ini jisim terung. Sayur-sayuran disumbat dibungkus dalam satu lapisan memotong ke bawah pada kuali panas dengan minyak dan goreng atas semua pihak.

Terung goreng diletakkan dalam kuali cetek, tambah cincang dibakar dalam bawang mentega, dicincang halus herba segar gurih, dihiris dari atas untuk meletakkan hirisan nipis kecil tomato, tambah mentega, tutup kuali dengan penutup dan masak selama 20-30 minit. Terung bakar dengan nasi 3 terung 2 tomato, 4 sudu beras, 4 sudu minyak sayur 1 biji bawang, 2 sudu pasli cincang, garam dan lada secukup rasa.

Terung bakar, kulit, daging dicincang halus, garam dan lada menambah. Bawang cincang ke dalam jalur nipis, goreng dalam minyak sayur-sayuran, dicampur dengan beras rebus panas yang segar, tomato dicincang halus, terung dan taburkan dengan herba. Terung disumbat dengan keju Untuk satu hidangan: 200 g aubergines, 25 g keju, telur, mentega 20g, dadih, garam, bawang putih.

Telur basuh, potong tangkai, potong memanjang, keluarkan sudu kecil biji. Terung bersedia diturunkan hingga 5 minit dalam air mendidih masin. Telur rebus dicincang halus, tambah keju parut, mentega cair, barang yang terung dengan campuran ini, diletakkan di atas lembaran penaik lancar, hujan renyai-renyai dengan minyak dan bakar. Hidangkan dengan dadih dan bawang putih. Terung disumbat dengan keju

04,05 terung sederhana saiz, dicincang 1 cawan keju, 1-2 telur, 1-2 sudu dicincang halus 4-5 sudu besar pasli minyak. Dengan terung dipotong tangkai dan rebus sehingga lembut mereka. Tilt ayak, untuk mengalirkan air dan sejuk. Potong dua memanjang, buang teras dengan sudu dan tempat di dalam lembaran penaik, mabuk. Mengisar terung teras dengan garpu, tambahkan keju cincang, telur, pasli. Tambah garam secukup rasa dan kacau.

Daging Disediakan terung dipenuhi, memberikan mereka satu bentuk terung, renjiskan setiap mentega dan bakar dalam ketuhar. 6 sederhana saiz terung, daging tanah kepada 300 g walnut dikupas 4 ulas bawang putih, pod keempat lada merah, 3 bawang, 1 pasli loji, sos sedikit satsibeli; satsibeli untuk sos: 100 g walnut 1 ulas bawang putih, 1 biji bawang, ketumbar dan hijau mint, cuka, lada merah, garam. Snek ini perlu disediakan tiga hari sebelum cuti.

Basuh terung, potong kulit, potong memanjang dan dimasukkan ke dalam 10 minit dalam air mendidih. Kemudian letakkan di atas meja setengah jam dan disimpan di bawah tekanan. Pada masa ini, menyediakan pemadat: sterling dikupas walnut, bawang putih, sekeping pod itu lada merah, bawang cincang dan pasli. Untuk campuran ini menambah sos sedikit untuk membuang satsibeli dan terung. Baki sos dan tuangkan di atas mereka selama tiga hari di tempat yang sejuk untuk perap. Pada jadual yang disampaikan sebagai snek sejuk.

Bagi satsibeli sos dihancurkan menggunakan lesung dan 100 g walnut, ulas bawang putih, bawang cincang, jika ada - ketumbar hijau dan pudina, tuangkan semua kaca ini air direbus dan cuka secukup rasa dan tambah lada merah dan garam. Berdasarkan bahan-bahan goldy-woman.com

Related Posts:
  1. Saya suka terung
  2. terung kaya dengan

    bawang, bawang, terung, lada, pasli dan bawang putih

    links(1); ?>
    Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri