logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Saya suka terung

Saya suka terung lada

Jadi malas untuk menulis, tetapi saya ingin berkongsi, kerana hidangan yang sangat lazat walaupun Terung potong 1cm tebal, garam, roll dalam tepung dan goreng di kedua-dua belah pihak. Tomato curahkanlah di atas air mendidih, kulit mereka, potong potong juga.

Kemudian merebak lapisan bentuk terung pertama, kemudian lapisan hirisan tomato dan kemudian Bahasa Bulgaria lada. Borang yang mendalam, lapisan lagi, tetapi adalah wajar lapisan terakhir ialah terung. Kemudian membuat pengisian: di dataran tengah dalam bentuk Saya mempunyai beberapa bahan-bahan: 2yaytsa, 2st.l. mayonis, 50 ml susu.

Tuangkan campuran ini pada basi supaya bahagian atas dan sedikit teduh dari atas ke sapu sedikit keju parut. Min. 15-20 di dalam oven sehingga bahagian atas adalah membilas. Saya telah dibentangkan selepas cincin terung bawang goreng. Saya suka terung, tetapi tidak sangka apa yang anda begitu baik. Malah suami cerewet makan.

Dan kepada kenyataan saya, "Di sini saya telah mengajar kamu, dan terung," membuat muka terkejut. Beliau berpendapat ia adalah daging Sayur Berdasarkan bahan www.galya.ru

Related Posts:
  1. Labu produk baik makanan dan ubat-ubatan
  2. Eyed salah satu daripada tumbuh-tumbuhan yang tertua
  3. Lagenariya atau labu

lagenariya, Bulgaria lada, kacang, lada, terung, labu

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri