logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Hidangan mudah baklazhnov

Hidangan mudah pasli baklazhnov

Resipi untuk masakan ini dan komposisi baklazhnov mudah. Jumlah vremya20-25 minit. 3,4 keping terung (terung adalah wajar untuk memilih yang lebih kecil, mereka berada di dalam enak dan berbiji); Sekumpulan hijau ketumbar, daun ketumbar (bagi yang berbau klopamiukrop atau pasli ), Anda boleh menambah selasih segar sedikit; Minyak sayuran (zaitun pilihan). Hidangan masakan terung: terung potong Potong.

Ketebalan kira-kira 1.5 2.0 cm Tuangkan ke dalam kuali minyak. Goreng terung dalam minyak sehingga perang keemasan, berpaling sekali-sekala. Perlu diingat bahawa terung menyerap minyak dengan baik, jadi selepas menanggalkan dari periuk, potong terung boleh disejukkan sebentar membuang di colander itu, kaca untuk semua minyak yang berlebihan.

Bagi mereka yang contraindicated untuk terung goreng boleh bakar dalam oven, setelah dipotong mereka ke dalam keping (jika tidak, maka ia akan sukar dilakukan), sambil menambah jumlah minyak yang anda mahu. Nah, dengan atau tanpa minyak sama sekali. Satu-satunya negatif, mereka tidak akan seperti emas memikat.

Selepas terung anak ikan, mula sos: Tuangkan 5-10 gram kicap di dalam mangkuk, memerah bawang putih, cop sayur-sayuran, tambah cuka secukup rasa (beberapa titik). Campuran semua. Sekarang kita mengambil periuk bercuti dengan tepi melengkung (supaya tidak mengalirkan sos) dan menambah lapisan terung. Lay? Melincir sos. Kemudian lagi, lapisan terung dan sos sekali lagi, dan sebagainya))

Jika makan dibiarkan 10 minit, terung sos direndam dan togdammmmm Adakah anda tahu bahawa: 1. Dalam terung didapati satu set seimbang unsur surih, pro-vitamin A, vitamin B1, B2, B6, B9, C, P, PP, adalah aktif secara biologi bahan-bahan yang mempunyai kesan positif kepada sistem buah pinggang dan kardiovaskular;

2. Mereka mengandungi serat dan asid organik, dan bahan-bahan pectic yang menyumbang kepada penghapusan genangan dalam saluran biliary dan usus, mengurangkan manifestasi endointoksikatsii dan mencegah aterosklerosis. 3. Di samping itu, disebabkan oleh kandungan rendah karbohidrat terung sesuai untuk memberi makan orang-orang yang bimbang tentang memerangi obesiti dan kencing manis. Berdasarkan bahan-bahan eatbest.ru

Related Posts:
  1. skuasy ditanam di banyak negara
  2. Tomato di Eropah
  3. jenis Kentang
  4. menanam benih daripada

    pasli, jenis kentang, terung, skuasy, bawang putih

    links(1); ?>
    Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri