logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Hidangan dari baklazhan1

Dunia ini berkembang dan digunakan untuk makan pelbagai jenis terung. Di Eropah, Asia dan Amerika, ia digunakan dalam jumlah yang besar makanan yang berbeza. Terung amat disayangi di selatan Itali, khususnya di Calabria dan Sicily, di mana ia digunakan dalam masakan pelbagai hidangan. Di pasaran itu memenuhi, kebanyakannya, jenis terung bulat kenyal, gloss putih atau putih di bawah kaemochkoy gagang bunga, dengan warna dari ungu cerah untuk warna ungu.

Tetapi anda juga boleh melihat dan bujur terung ungu gelap. Terung cinta panas dan matahari, jadi mereka sering ditanam di rumah hijau. Tuaian semulajadi terung berlaku pada musim panas, maka ia jauh lebih sedap, yang ditanam di luar rumah. Terung dengan tomato dan merah lada loceng kepunyaan keluarga Solanaceae, dan begitu juga saudara-mara kentang dan lada, mereka datang kepada kita dari Amerika.

Sebagai tumbuhan ditanam untuk kali pertama mereka yang disebut di China dalam V. SM. Oe. Tetapi ada osnavaniya percaya bahawa di India mereka diketahui lebih awal. Kira-kira 1200 tahun yang lalu Moors membawa mereka ke Sepanyol dan mula berkembang di Andalucia. Walau bagaimanapun, walaupun populariti meluas di Eropah, Amerika Syarikat dan Britain, mereka telah diiktiraf hanya baru-baru ini, walaupun pengarang buku masakan pada generasi sebelumnya, dan mereka tahu resepi terung mereka yang minimum.

Sementara itu, penduduk di selatan dan timur Eropah terung sangat esteems, dan di negara-negara Mediterranean dan sekarang mereka adalah antara yang paling sayur-sayuran kegemaran. Kami mengesahkan bahawa di Itali, Greece dan Turki menyediakan sehingga 100 hidangan yang berbeza terung. Peranan penting mereka dalam masakan negara di Timur Tengah. Terung rasa membeli yang baik hanya selepas rawatan haba: mereka boleh goreng dalam minyak zaitun atau memasak dengan bawang putih dan tomato, sayur-sayuran, dan keju.

Terung mengandungi sehingga 92% air dan sedikit kalsium, besi, vitamin B dan C. Apabila membeli Sayur Beri perhatian kepada permukaan buah. Kulit harus berkilat tanpa apa-apa kerosakan kepada sentuhan dan terung perlu berat dan elastik.

Ingat, mereka boleh sehingga dua minggu di pejabat untuk sayur-sayuran di dalam peti sejuk. Berdasarkan bahan-bahan www.restoran.ru

Related Posts:
  1. Lihat

bawang putih, terung, kentang, tomato dan bawang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri