logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Buah terung

Buah sayur terung

Dalam terung yang banyak peminat, dan bagaimana untuk tidak cinta ini sayur, makanan dan mempunyai nilai perubatan. Buah-buahan terung membantu untuk mengurangkan kolesterol, menormalkan pertukaran air, meningkatkan fungsi jantung dan merupakan langkah pencegahan aterosklerosis. Itu hanya berkembang benih terung adalah sangat sukar.

Tetapi hari ini, kita tidak harus melibatkan diri dalam penanaman anak benih sendiri, kerana anda boleh membeli siap dibuat, yang perlu hanya hak untuk pemindahan. Syarikat kami menawarkan pelbagai benih terung dan Diamond Galchonok ditanam oleh tangan penyayang kami, dan rapi podkormlennuyu yang akan menggembirakan anda dengan hasil tuaian mereka. Anda mesti tahu bahawa sistem akar sangat sukar untuk pulih terung, jadi benih perlu ditanam terung dalam pasu gambut di mana ia dilaksanakan.

Sebelum pendaratan benih terung perlu banyak air untuk air tanah yang disediakan, dan mula untuk menanam hanya apabila salji dijangka. Benih terung ditanam pada jarak 20-25 cm , Dan lorong mesti jurang dalam 60-70 cm . Pendaratan harus dijalankan pada hari yang mendung, atau pun pada waktu petang apabila matahari tidak begitu aktif. Tanah di sekeliling anak benih terung ditanam dengan teliti berkerut serta minuman. Pengairan seterusnya hanya 3-4 hari.

B ia masa yang sama dan dosazhivayut benih, jika sesetengah tumbuhan tidak biasa. Berdasarkan bahan-bahan www.oasisplusk.ru

pucuk, terung, sayur

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bawang bawang putih jenis bawang jus labu kacang kacang hijau kentang kubis labu lada lada manis lagenariya lobak lobak merah pasli pucuk salad sayur-sayuran skuasy squash terung tomato zucchini

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri