logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Skuasy dan zucchini terdekat saudara

Patissonovosch untuk kita bukan baru, ia ditanam setengah abad, tetapi diedarkan secara meluas ia tidak diterima. Tempat beliau boleh mengambil di atas meja kami dan di taman-taman dapur, telah lama diberikan berat menampung . Skuasy dan saudara-mara kabachokblizkie, sejenis semak . Tetapi skuasy haba dan kelembapan perlu lebih sedikit, tetapi ia memberikan hasil yang lebih kecil. Tetapi faedahnya melebihi zucchini kepada kualiti rasa, makanan dan ciri yang digunakan dalam masakan. Dan sudah tentu keindahan.

Skuasy Borang menyerupai cakera, loceng, mangkuk atau pinggan dan kelebihan yang berkenaan lancar atau dengan gigi, festoons. Sehingga baru-baru ini, warna tradisional buah putih. Sekarang ada jenis kuning, ungu oren, hijau dan juga.

Labu pain, zucchini dan skuasy sebagai ahli satu keluarga boleh balas didebungakan. Hasilnya, cahaya budaya, baru: tykvasson (labu dan hibrid skuasy) tykvachok (labu dan zucchini) patichok (skuasy dan zucchini). Mereka dapat menggabungkan kualiti terbaik ibu bapa mereka.

Jadi, patichok Karnival pembiakan VNIISSOK rintangan sejuk yang berbeza, mula membuahkan hasil pada hari yang ke-3640, membentuk jisim buah dalam 1012-1,2 kg. Berdasarkan bahan-bahan www.supersadovnik.ru

Related Posts:
  1. Buah lagenarii
  2. tomato (tomato)
  3. Saraha
  4. Vigna

lagenariya, Vigna, squash, zucchini, tomato

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri