logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Sayur makanan dan perubatan skuasy

Sayur-sayuran Makanan dan ubat-ubatan skuasy skuasy

makanan dan perubatan sayur skuasy juga dikenali sebagai persamaan luaran, "pinggan labu". Putih "plat kecil" dengan tepi bergerigi dimakan dalam pelbagai variasi: rebus, rebus, goreng, jeruk, masin. Loji benih skuasy diambil ke tanah, dan sangat jarang digunakan benih kaedah. Walaupun, mungkin, sia-sia. Tumbuhan ini adalah haba penyayang, tidak boleh bertolak ansur fros dan membenarkan tuaian awal apabila benih membesar.

Skuasy Seed Liked 15-20 hari sebelum tanam di tanah terbuka vyseyte 2 setiap torfoperegnoynye kiub 10 x 10, dan disiram sekurang-kurangnya sekali setiap lima hari. Apabila akan ada pucuk, berhati-hati memotong tumbuhan lemah di peringkat akar umbi. Bersedia untuk membiak tanaman harus mempunyai tiga daun yang maju dan internodes pendek. Dalam skuasy terbuka benih tanah boleh ditanam pada awal Jun, apabila ancaman fros telah berlalu.

Apabila menanam dalam tanah terbuka kepada benih tumbuhan skuasy perlu sempit, 50-60 cm bunga tidur yang luas pada kedalaman 5-7 inci di paru-paru dan 3-4 inci di tanah yang berat. Menjaga tanaman skuasy adalah tepat pada masanya menyiram, merumput, membuang daun-daun yang lebih rendah daripada penuaan dan reput buah rosak. Apabila kilang itu mula berkembang, yang disiram 1-2 kali seminggu pada kadar bucketful air satu meter persegi.

Anda boleh memberi taman dengan campuran kadar 40 gram bagi setiap 10 liter air. Perlu membelanjakan pada 1 liter penyelesaian setiap tumbuhan. Nah, jika anda menghabiskan baja cecair dan mullein, atau najis burung, dicairkan dengan air dalam nisbah 01:10 dan 01:15. Kekapis biasanya dituai masak, apabila benih mereka tidak terbentuk lagi.

Membersihkan buah-buahan menghabiskan 2-3 kali seminggu, apabila patissonchiki mencapai 12,7 cm Jika anda mengambil kekapis secara tetap, maka mereka akan membuahkan hasil sehingga fros pertama, selepas itu tumbuh-tumbuhan telah dikeluarkan dan digunakan dalam baja hijau. Kekapis tidak disimpan lebih lama daripada 10 hari pada suhu 1-2 darjah celcius. Berdasarkan bahan-bahan yaogorodnik.ru

Related Posts:
  1. Saraha
  2. Lihat

skuasy, labu, pucuk, bawang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri