logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Skuasy

Skuasy, zucchini, dan berkaitan dengan belukar, borang cepat matang tverdokoroy labu. Dalam makanan dia menggunakan ovari muda - Zieleniec. Bentuk buah-buahan skuasy - tembikai - Belleville, Belleville, berbentuk Bianzhong atau bundar-oblate bentuk, dibahagikan, rata tepi berombak. Warna buah ini hijau putih, krim atau cahaya.

Daging berwarna putih dan lebih tebal daripada warung itu. Buah-buahan mengandungi 6-8,5% pepejal, 2,5-2,9% gula, 20-30 mg/100 g vitamin C. Dalam menggunakan makanan ovari 2-5 hari dengan diameter 8-10 cm lebih berharga cm ovari 5-7 dalam Buah diameter digunakan di goreng dan sate, masin dan jeruk mereka. Masin dan jeruk kekapis rasa seperti cendawan. Y skuasy, seperti di warung itu, cambuk pendek, silnovetvistye rendah atau. Daun yang besar, dengan berakhir lebih menunjukkan daripada di kedai minuman itu.

Sifat lokasi bunga, magnitud mereka adalah sama dengan zucchini. Skuasy - photophilous pendek hari tumbuhan. Hubungan dengan syarat-syarat yang tumbuh di skuasy dan zucchini adalah sama. The White paling banyak digunakan gred 13, walaupun kadang-kadang terdapat kelainan Putih Belleville, Awal Putih, Kuning, 2 rata.

Skuasy Pertanian seperti zucchini dan teknologi pertanian. Prekursor adalah kentang terbaik, tumbuh-tumbuhan kubis kacang,. Menyemai benih luar Mei akhir - awal Jun.

Apabila ditanam di bawah sebuah filem pada benih disemai 2-3 minggu lebih awal. Kaedah penanaman persegi-kelompok dengan jarak antara baris dan 70 cm dalam teknik penanaman baris adalah sama dengan warung tersebut. Menjaga kekapis pada asasnya sama seperti skuasy. Walau bagaimanapun, tumbuh-tumbuhan memerlukan air lebih kekapis dan gemburkan semasa kesannya muda wajar titik yang semakin meningkat, dan dengan penebalan kuat dinasihatkan semak untuk memotong kunci pertengahan 3.2 untuk pergerakan udara yang lebih bebas dan akses yang lebih baik kepada lebah untuk bunga.

Semasa musim tumbuh tumbuhan diberi makan 2-3 kali. Memberi makan pertama adalah dijalankan dalam 10-15 hari selepas kemunculan, kedua - dalam tempoh berbunga itu, ketiga - dalam tempoh berbuah itu. Dos baja adalah sama seperti untuk labu.

Selepas persenyawaan, terutama baja, daun, ditabur dengan air bersih untuk mencegah kebakaran. Buah mencapai 5-7 cm diameter, dikeluarkan kerap, biasanya setiap hari 5-10. Salk dan perap untuk kualiti yang lebih baik ialah saiz ovari 5-6 cm garis pusat. Berdasarkan bahan-bahan www.sadvash.ru

Related Posts:
  1. tin kacang kacang

kacang dalam tin, zucchini, squash, kacang hijau, kacang buah pinggang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri