logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Tumbuhan Saraha keluarga nightshade itu

Saraharastenie keluarga nightshade itu, asli dari Amerika Selatan. Dalam tumbuhan sarahamaloizvestnoe Rusia, kecuali pencinta eksotik tumbuh di katil mereka atau podokonnike.U kami, ia ditanam hanya sebagai rumpai tahunan, walaupun dalam alam semula jadi, adalah abadi.

Menurut penampilan mereka Saraha dimakan atau, seperti yang dikenali, Saraha ovoschnayanapominaet terkenal hitam nightshade, iaitu ia kelihatan seperti pokok renek separuh berbaring merebak ke 30 cm tinggi. Budaya Saraha thermophilic dan kelembapan penyayang, suka saliran yang baik, subur dan berpasir lempung tanah liat. Tidak bertolak ansur dengan tanah berair, ia tidak seperti persenyawaan dan berlebihan. Secara umum, budaya Saraha adalah benar-benar tidak menonjol.

Terus disemai benih bunga di atas katil itu, pada bulan Mei. Dengan mengeluarkan pucuk sampingan boleh dipercepatkan masak daripada beri. Beri Vyspevshie perlu tergesa-gesa untuk mengambil dari belukar, atau mereka boleh runtuh. Saraha beri masak pada warna saiz, dan rasa seperti beri biru hutan.

Yah masak beri terbaik dimakan segar, tetapi mereka boleh mengisar dengan gula, masak mereka dalam kesesakan atau menambah buah rebus. Berdasarkan bahan-bahan www.zoo-news.ru

Related Posts:
  1. Timun

sayur-sayuran

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bawang bawang putih jenis bawang jus labu kacang kacang hijau kentang kubis labu lada lada manis lagenariya lobak lobak merah pasli pucuk salad sayur-sayuran skuasy squash terung tomato zucchini

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri