logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Saraha

Saraha sayur-sayuran

Sayur blueberry - adalah "popular" nama yang sangat luar biasa wakil yang terkenal keluarga nightshade itu - Saraha sayur-sayuran atau Saraha dimakan.  Saraha tidak terlalu biasa di kalangan kita, kecuali peminat paling tdk tertekan daripada eksotik menaikkan beliau - yang berada di tapak semasa musim panas, satu di jendela itu.  Luaran Saraha paling serupa dengan nightshade terkenal semua hitam.

Scrubs Saraha ketinggian tidak melebihi 40 cm, batang pecahan dia sepanjang masa, sama seperti ia dengan lada atau Physalis, garpu, "duduk" tunggal dan sangat unik Xanthophyta bunga.  Saraha hijau beri serupa dengan "buah" semua nightshades - Maksud saya di minitomato.

teruskan, mereka berpaling menjadi hitam dan kilauan kebiruan. "Fanatics" Saraha mengatakan bahawa buah beri adalah sama di rasa kepada blueberry hutan; berasa berbeza daripada masak "sarahinok" pedas rasa halus, yang kononnya memberi mereka biji kecil banyak. Di sini setiap manusia merasai sendiri - kebun Ramai yang percaya bahawa nilai utama Saraha - luar biasa dan eksotik itu, tidak lebih. Nah, benar-benar baik untuk di laman menghiburkan beri ... Saraha adalah budaya bagi luar.

Walau bagaimanapun, dalam anggur rumah hijau adalah lebih manis. Saraha ditanam pada musim bunga, benih-benih tugovshozhi dan menentu, benih menaikkan sebagai Tomato, mengikat sebagai makanan yang perlu dan tetap. Selepas pembentukan dua kotiledon dan maju sebelum kedatangan yang Saraha daun pertama yang sebenarnya disimpan di dalam bilik sejuk (15-16 ° pada hari itu kepada C), menyediakan loji cahaya yang baik.

Untuk plus jelas Saraha adalah rintangan kepada penyakit, laknat lewat, walaupun dia terjejas sedikit.  Menariknya, dalam jenis Saraha - tumbuhan saka, dan kita hanya berkembang sebagai tahunan. Berdasarkan bahan-bahan otvet.mail.ru

tomato, kubis, tomato, sayur-sayuran

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bawang bawang putih jenis bawang jus labu kacang kacang hijau kentang kubis labu lada lada manis lagenariya lobak lobak merah pasli pucuk salad sayur-sayuran skuasy squash terung tomato zucchini

links(1); ?>

© Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri