logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Lagenariya suka panas tempat yang cerah

Lagenariya suka panas, tempat benih cerah

Posudnuyu labu boleh digunakan dalam makanan pischu.Dlya mengambil buah-buahan muda dia kaya dengan kalsium dan besi . Tetapi populariti dunia bukan untuk lagenariya pemakanan hartanah, dan peluang untuk menggunakan ia sebagai hidangan buah-buahan masak: selepas penyimpanan enam bulan, mereka benar-benar kehilangan kelembapan kepada kulit kayu. Satu bentuk buah-buahan begitu pelbagai, terutamanya jika mereka telah dipilih untuk semua majlis: botol, balang, botol dengan leher bola, sempit, oval. Hidangan dari lagenarii bertukar ringan, tahan lama, mesra alam dan tahan lama.

By the way, di Amerika Latin dari beliau membuat calabashes (kapal untuk bahan-bahan) dan muzik instrumentymarakasy-mainan kerincingan. Dan di dalam bekas itu boleh disimpan dan produk wain. Seperti semua cucurbits, lagenariya suka panas, lokasi yang cerah dan tanah subur neutral.

Dalam zon tengah berkembang cara yang lebih baik daripada benih ditanam, dan benih selepas 10 Jun depan untuk oporoy.Onapredpochitaet yang kukuh kaya dengan tanah organik longgar dengan reaksi yang neutral dan perparitan yang baik. Pada siang hari, pucuk tumbuhan tumbuh hingga 60 cm apabila utama menembak sehingga 3 m, picit itu.

Lagenariya : berkembang pesat, ia mempunyai bunga putih yang indah dan neobychnyezmeevidnye sama ada dalam bentuk butylkiplody. Untuk mereka yang anda perlukan tambahan persenyawaan bunga betina. Berdasarkan bahan-bahan www.supersadovnik.ru

Related Posts:
  1. Lagenariya - tumbuhan daripada keluarga labu
  2. Lagenariya tumbuhan yang menakjubkan dan jarang berlaku
  3. Kentang
  4. Kacang

lagenariya, pucuk, kacang, kentang, labu

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri