logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Lagenariya di bawah dua meter panjang

Lagenariya di bawah dua meter panjang benih

ramai yang boleh membayangkan bahawa boleh ditanam di luar rumah lagenariyu di bawah dua meter panjang. Tetapi ternyata walaupun, tentu saja, di lorong tengah, di mana ia panas, tetapi kemudian lagenariya menentu. Benih yang bercambah pada suhu di bawah ditambah 15 `. Benih lagenarii dilindungi kulit keras, jadi mereka direndam selama dua hari dan kemudian bercambah dalam habuk kayu atau pasir lembap untuk hari 5-7. Apabila benih naklyunutsya kuman mereka disemai ke bawah.

Ditanam ia harus benih dalam mangkuk yang berasingan, jadi tumbuhan tidak bertolak ansur diubah dan tidak suka mengganggu akar. Selepas bahaya fros telah berlalu, tumbuh-tumbuhan muda ditanam di bawah pokok, tetapi boleh dihantar dan jari-jari. Ovari muda dengan daging agak longgar menyenangkan untuk rasa, agak pedas, masak mereka dengan cara yang sama seperti zucchini.

Mungkin anda pernah mendengar mengenai ciri-ciri yang menarik budaya ini: buah-buahan boleh digunakan di bahagian-bahagian, memotong mereka betul-betul di kilang. Tetapi satu perkara yang tahu, dan drugoesamomu melihat bagaimana dengan cepat, parut luka, dan buah-buahan yang terus berkembang. Bagi mereka yang ingin meletakkan lagenariyu, perlu diingat bahawa tumbuhan ini mempunyai pelbagai jenis, terutamanya yang berbeza bentuk buah.

Dari semua jenis makanan yang sesuai hanya dlinnoplodnaya lagenariya, yang mengejutkan bukan sahaja pucuk berkuasa, besar bulat daun, bunga berkrim putih cantik, tetapi juga panjang buah. Di rumah lagenariiv Asia dan pulpa indie daripada buah-buahan kering masak keluar dan kulit menjadi sangat kuat. Buah-buahan kering yang besar digunakan sebagai kapal minyak, rempah dan cecair.

Di antara mereka membuat peralatan dapur, mainan, dan instrumen walaupun muzik. Berdasarkan bahan-bahan pozernishku.ru

Related Posts:
  1. Saraha

lagenariya, pucuk

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri