logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Lagenarii memerlukan tanah subur

Lagenarii memerlukan tanah yang subur, benih

Dalam zon bukan chernozem tanaman itu, mengingatkan timun yang panjang, zucchini dan warna, tumbuh pucuk, atau buah-buahan tidak mempunyai masa untuk masak. Menanam benih bermula pada akhir April. Sejak benih dia mempunyai cangkerang keras, sebelum menanam mereka direndam di dalam air (45-55 darjah) selama sekurang-kurangnya sehari, 5-7 hari bercambah dalam lembab lumut habuk kayu, atau kertas penapis pada 25 darjah.

Tumbuh benih disemai di dalam pasu, satu dengan diameter 10-12 cm Tumbuh benih lagenarii serta lain-lain labu budaya. Dalam beberapa bulan umur ditanam di dalam tanah terbuka.

Lagenarii memerlukan tanah yang subur, ia lebih suka panas, kawasan tanpa angin, tumbuh dengan baik di sepanjang pagar dan pagar, di sebelah selatan bangunan, untuk tempoh yang singkat naik itu jari-jari dan menutupinya dengan banyak daun. Dari timun tempatan dia mempunyai pertumbuhan yang sangat kuat, batang dan cabang bermisai. Selain itu, berpunca daripada menyeramkan itu, dan bunga dioecious.

Bunga tumbuhan pada waktu malam. Ovari muda mempunyai proses menjadi remaja yang tebal putih, yang merupakan pertumbuhan buah hilang. Oleh kerana akar yang sangat kuat sistem lagenariyu sering digunakan sebagai batang bawah untuk vaksinasi vegetatif dengan tembikai timun dan tembikai. Buah muda sering dirujuk timun lagenarii India. Dalam makanan hanya muda ovari panjang 30-50 cm dan diameter 2-3 cm

Kulit buah itu nipis dan lembut. Mereka boleh goreng dalam mentega, kek bakar, bubur masak. Buah ini juga jeruk, tin, sebagai zucchini biasa, masak telur, yang sedap dan sihat skuasy. Berdasarkan bahan-bahan www.trud.ru

Related Posts:
  1. labu jus Berguna
  2. Kentang
  3. Lada

lagenariya, zucchini, jus labu, pucuk

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri