logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Kilang ini lagenariya menarik

Lagenariya. Kilang ini menarik telah dilanjutkan ke rumah taman-taman baru-baru ini. Buah menyerupai timun, tetapi mereka sampai jauh razmerovot 1,5-2 m dan mereka berat 3-7 kg nemaloot.

Saiz yang luar biasa lagenarii buah diternak Giants nazvaniyogurtsy banyak, skuasy gergasi, zucchini dari Vietnam, timun India dan lain-lain Lagenariya adalah satu tahun haba yang cintakan tumbuhan, ditanam terutamanya di kawasan-kawasan selatan. Benih disemai pada awal Mei.

Untuk mempercepatkan hasil, menggunakan kaedah benih. Benih baik yang dilindungi oleh cangkerang tebal, demikian oleh masa yang mereka perlukan untuk bercambah benih. Pada mulanya, benih direndam selama dua hari di dalam air panas, kemudian meletakkan pada percambahan dalam kain terpal lembab (atau mana-mana tisu) perlindungan kain terpal yang sama dan meletakkan mereka di tempat yang hangat. Pada suhu 2025 'dan kelembapan yang berterusan untuk bercambah benih-benih hari kedua atau ketiga.

Lubang cucuk secara mendalam yang disediakan bagi tanah 2025 cm-disenyawakan (12 kg kompos, 300 g abu kayu, 2 sudu nitrophosphate). Sejak lagenariyarastenie mendaki, hanya buah-buahan yang mencapai panjang ketinggian manusia, kemudian meletakkannya di bawah ketinggian oporylesenki 2 m, 0.6 m lebar rasuk dengan 0.5 m tinggi, atau ditanam pada pagar. Bunganya didedahkan sepenuhnya lagenarii hanya pada waktu malam, jadi mereka tidak serangga untuk pendebungaan dan pendebungaan mereka dengan akaun tangan.

Penjagaan lagenariey sama seperti labu. mencubit batang utama dinasihatkan supaya menjalankan apabila dia sampai ke peringkat atas sokongan, dan pleteyv sisi bergantung kepada adanya ini ovari, meninggalkan lebih 23 keping setiap satu. Anggur bukan pembawa dikeluarkan. Dalam makanan yang tidak perlu untuk memetik keseluruhan buah, potong hanya cukup itu.

Tempat potong cepat probkoveet, dan buah-buahan yang terus berkembang. Ini adalah lagenarii kualiti berharga membolehkan anda menggunakan hasil segar pada bila-bila masa, benar-benar membebaskan pemilik daripada masalah penyimpanan buah. Dalam makanan yang dimakan buah-buahan muda apabila mereka lembut dan lazat. Dari mereka menyediakan salad, telur, omelets, penkek, bakar mereka, dipenuhi dengan daging, sayur-sayuran dan beras.

Tuai lagenariyu untuk kegunaan masa hadapan oleh penjerukan, cukup, pengetinan (betis). Direbus atau dibakar dalam oven lagenariya berguna, dan kesihatan. Buah-buahan masak dan dikupas dari lagenarii dalam boleh bertindak sebagai hidangan, yang pada satu ketika salah satu tugasan utama mereka di rumah orang-orang purba.

Dari semua jenis buah-buahan yang dihasilkan lagenarii perkakas (mangkuk, jugs, cawan), serta kraftangan, mainan, dan instrumen walaupun muzik. Berdasarkan bahan-bahan netgarden.ru

Related Posts:
  1. Kacang
  2. Kentang
  3. Lihat

salad, kentang, lagenariya, pucuk, kacang, labu

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri