logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Lada merah

Merah lada lada

Merah peretseto buah herba tumbuhan yang menyerupai rupa buah yang besar, yang bergantung kepada pelbagai dan tahap matang dan menjadi gelap dan merah terang, oren, dan bentuk yang tidak matang daripada . Lada merah mempunyai vitaminoznost tinggi. Dalam kandungan, ia jauh melebihi bahkan buah-buahan vitamin, sebagai . Dalam lada merah adalah veschestvokapsaitsin khas dengan rasa yang sangat tajam dan terbakar. Bergantung kepada jumlah capsaicin lada membezakan manis dan pahit.

Peringkat sortbolgarskiyv terbaik beliau yang matang penuh biasanya merah muda pada warna. Lada mentah telah warna. 100 g lada mengandungi 150-250 mg, dengan kadar harian kira-kira 100 mg. , Yang terkandung dalam lada mempunyai ciri-ciri antihistamin dan dengan itu memudahkan pernafasan. Lada Kaya dan hampir semua orang, terutama dan. Buah-buahan juga mengandungi gula lada berguna, minyak pati, bahan nitrogenous.

Saintis telah menemui buah berair dan silikon. Terkandung dalam lada dan membantu menghalang pembentukan sel kanser. Bahan ini mempunyai kesan penyembuhan ke atas pesakit kanser. Lada merah ubat senak dan ulser.

Kaya-p coumaric dan chlorogenic asid, yang mengikat dan keluarkan dari badan nitroksidypotentsialnye karsinogen. Dalam lada merah, seperti dalam Terkandung Menghalang perkembangan kanser. Bagi separuh secawan cincang lada sehari akan membantu mencegah kanser dan penyakit jantung. Lada merah diperolehi terutamanya manis dan mentah dan dimasak.

Ia digunakan dalam makanan mentah, jeruk, bakar, rebus dan goreng, yang digunakan dalam penjerukan dan digunakan untuk salad, dan hidangan utama, menyediakan pelbagai jenis pasta lada, sos, perasa, sos tomato. Berdasarkan bahan-bahan www.calorizator.ru

Related Posts:
  1. sup labu bawang putih dengan kentang

lada manis, manis lada, lada merah, bawang putih

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bawang bawang putih jenis bawang jus labu kacang kacang hijau kentang kubis labu lada lada manis lagenariya lobak lobak merah pasli pucuk salad sayur-sayuran skuasy squash terung tomato zucchini

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri