logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Lada manis

Sweet lada lada

lada Sweet boleh dari jenis yang berbeza. Yang paling dihormati di negara ini telah menjadi berisi loceng lada (di Eropah mereka nazyvayutsvey): hijau (agak melekit untuk rasa), hitam (rasa ia tidak dapat dibezakan dari hijau, dan rawatan haba menjadi hijau), merah (lebih manis), kuning dan orange (sedikit kurang manis, daripada merah). Di Itali, lada sama manis dan berwarna-warni kubanelle peperonchinotozhe, tetapi dengan buah, nipis memanjang.

Paprika (aka Hungarian lada ) adalah sejenis terkenal lada, digunakan untuk membuat perasa popular di Hungary, Sepanyol dan masakan Portugis. Di Hungary, ini pelbagai lada diperkenalkan oleh orang Turki. Dalam penampilan adalah amat serupa dengan manis biasa lada, tetapi sedikit lebih panjang dan dengan hujung tajam. Pikilomalenkie Bahasa Sepanyol lada dengan kulit nipis, hujung panjang dan tajam.

Sweet lada lada

Syroypikilo pahit, jadi ia biasanya dipanggang di atas api terbuka. Hasilnya adalah subakut-manis, hidangan yang sangat lazat dan rasa. Pimentomalenkie merah lada dalam berbentuk jantung, rasa adalah manis dan tender lebih lada.

Mereka biasanya dijual dalam tin. Berdasarkan bahan-bahan www.gastronom.ru

Related Posts:
  1. Buah lada

paprika, lada, paprika dan lada

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bawang bawang putih jenis bawang jus labu kacang kacang hijau kentang kubis labu lada lada manis lagenariya lobak lobak merah pasli pucuk salad sayur-sayuran skuasy squash terung tomato zucchini

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri