logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Sup resepi paling mudah dari

Ini paling mudah sup resepi dari labu bawang

Labu sup. Sup resepi paling mudah The labu yang paling mudah dan lazat sup. Pastikan untuk mencuba, terutama jika anda berdiet! Untuk berjaya, kita perlu hanya labu (atau setengah labu besar.)

1 sudu makan kunyit garam lada rasa 1. Potong bawang dan bawang putih. Passiruem bawang dan bawang putih dalam minyak zaitun dalam kuali, sehingga bawang lembut (35 minit). 2. Kami bersih dan potong labu. meletakkannya dalam periuk. Tambah beberapa gelas sup ayam (anda boleh hanya air). Reneh sehingga masak labu (min 1520).

Garam, lada, tambah halia dan kunyit. Teliti cara. Cuba. Jika anda seperti rasa, kemudian sejuk sedikit, tuangkan mana-mana air yang berlebihan. 3. Pindah kandungan periuk ke dalam pengisar dan puri kepada keadaan cincang. Hidangkan dengan krim SUPP lebih baik dan sayur-sayuran. Tips: SUPP dilakukan sangat mudah, anda perlu sekurang-kurangnya produk dan vashegovmeshatelstva.

The sup resepi paling mudah dari lada labu

Perkara utama yang berhati-hati dengan pengisar, dengan dinding mozhnozapachkat tak biasa di dapur. Anda boleh menambah perisa dengan keinginan anda, misalnya, mengambil tempat halia segar, tambah kari. Eksperimen!

Rasa sup sedikit manis, jadi jika anda berdiet dan mahu manis, masak sup lanjut, dibungkus dalam bekas, beku dalam peti ais. Ambil yang diperlukan. Hiaskan sup boleh ranting pasli, biji labu, krim disebat, dll Berdasarkan bahan-bahan dari pri-gotovim.ru

Related Posts:
  1. Pomi l +
  2. Lagenariya di bawah dua kaki

    lagenariya labu, bawang putih, lada, pasli, bawang

    links(1); ?>
    Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri