logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Sup labu

Labu sup kentang

Anda perlu:.. Labu segar - 500g; lobak merah - 3 pcs, Kentang - 4 keping; Bawang - 1 biji bawang, minyak zaitun - 3 sudu, merah lada - 1,5 sudu, kari (serbuk) - 1 sudu kecil, garam - untuk rasa, susu (atau krim) - 1.5 cawan roti ke roti bakar. Sup labu boleh digunakan dengan segera, iaitu mentah, tetapi anda boleh pra-bakar. Kami bakar labu, jadi ia ditambah kepada sayur-sayuran di saat-saat akhir.

Dari bertindak labu mentah berbeza: ia adalah suci daripada kulit, potong kiub besar dan menambah sayur-sayuran yang lain dalam masa lima minit selepas ia bermula sup mendidih dengan sayur-sayuran. Dalam kes ini, semua Sayur dimasak pada masa yang sama. Kentang, lobak merah, dipotong kiub yang agak besar. Bawang kulit dan cop. Panaskan minyak dalam kuali atau periuk dalam, letakkan bawang cincang dan goreng 5 minit sehingga lembut.

Tambah 2 liter setiap sup (sayur-sayuran atau daging), rebus, kemudian meletakkan lobak merah dan kentang. Garam secukup rasa. Jika anda masak sup dengan labu mentah, maka selepas 5 minit, tambah keping labu, seolah-olah mengambil dibakar labu, kemudian menambah daging kepada sayur-sayuran hampir siap.

Setelah mendidih di atas api kecil selama 5-10 minit. Benarkan sup sejuk, kemudian masak di dalam pengisar dari pes homogen. Jika tiada pengisar, kemudian sapu sayur-sayuran melalui penapis.

Tuangkan sup ke dalam susu (atau krim) dan rebus, tanpa lupa untuk kacau. Kini anda boleh sup di luar panas dan musim rasa lada kari dan merah. Bersedia untuk tuangkan ke dalam mangkuk sup labu dan berkhidmat dengan keropok atau botol air panas.

Viva Pinata Viva! Berdasarkan bahan-bahan www.passion.ru

merah lada, bawang, lobak merah, bawang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri