logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Semasa pemprosesan

Labu - buah terbesar. Rekod semasa untuk petani labu terbesar ditanam milik Chris Stevens New Richmond, Wisconsin, Amerika Syarikat. Labu-Nya ditarik di 741,4 kg dan dengan itu satu rekod dunia baru, disahkan secara rasmi oleh Rekod Dunia Akademi.

Menurut Stevens untuk meningkatkan seperti labu besar beliau membantu keseimbangan yang ideal matahari, hujan, baja lembu dan rumpai laut. Sesuatu produk yang sangat baik bagi pemakanan puri digunakan dalam makanan bayi. Biji labu juga digunakan dalam bentuk keju atau dicincang dalam industri konfeksi.

Apabila pemprosesan labu, Bergantung kepada prestasi dan pencemaran bahan-bahan mentah, mengambil satu jenis yang berbeza peralatan mencuci, hasil sorting untuk buah berkualiti rendah dan badan-badan asing. Perhatian khas dengan saiz labu - buah besar dipotong sebelum pemprosesan. Untuk mengeluarkan benih labu menggunakan mesin khas yang mula-mula memotong dan mengeluarkan benih.

Pengupasan, mengeluarkan Matlamat tidak biasanya dilakukan oleh mesin yang berasingan, penyingkiran P bahagian pepejal - kulit, biji, gentian keras berlaku selepas mencincang dan celur di mengelap mesin pelbagai jenis dan peringkat tindakan. Berdasarkan bahan-bahan gardenstaff.ru

Related Posts:
  1. Tomato
  2. Zucchini
  3. Lagenariya

labu, squash, lagenariya, tomato

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri