logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Puri labu rebus

Bagaimana saya cinta kukus labu puri! Saya boleh hidup di atasnya sahaja untuk bulan. The kasihan hanyalah keluarga saya tidak berkongsi cinta saya labu. Saya dapati bahawa terapung labu dengan cara yang berbeza, bergantung di mana anda tinggal.

Sebagai contoh, di sini di Samara, labu biasanya terapung dengan sendirinya, sambil menambah hanya gula. Di rantau Moscow itu (ibu saya dari Moscow) labu lebih suka melambung dengan buah-buahan kering. Dan di Voronezh (suami ada) labu berlegar di dalam oven. labu, 2 ~ 4 sudu gula Cuci labu baik, potong, pilih testis, dipotong besar keping. Dalam kuali tuangkan dalam beberapa sudu air, pelukan keping labu, taburkan dengan gula. Tutup kuali dan memakai haba yang tinggi.

Selepas giliran mendidih ke api dan reneh sehingga min labu sehingga lembut. Labu masak boleh dimakan seperti yang panas atau sejuk. Jika kulit labu adalah tipis, yang bermaksud anda tidak boleh schischaya kulit. Untuk membuat puri labu, pulpa, labu kukus memilih sudu daripada kulit.

Baik untuk menguli, tambah susu panas dan mentega. Resepi dari labu itu: Berdasarkan bahan-bahan dari www.good-cook.ru

Related Posts:
  1. skuasy

skuasy, labu

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri