logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Pai labu

Pie Sweet labu labu

Labu Pie Sweet. Penyediaan. Recipe. Pai tradisional untuk Kesyukuran dan Halloween Lihat juga: Lihat juga:

Anda boleh membuat "cepat" versi labu pai, menggunakan siap rangka doh dan tin puri dari labu. Di sini saya membentangkan resipi daripada pai labu yang boleh dilakukan dengan labu segar atau dalam tin. Perhatikan bahawa pai mengisi warna bergantung kepada warna labu. Labu dengan terang, daging dalam-oren adalah kelihatan lebih berguna dan indah pada kek dan sup. Saya suka yang paling Butternut labu skuasy Muscat. Lihat Induk Kelas:

8 sudu teh minyak sayuran ditapis 1 / 4 sudu teh garam Jika anda tidak mahu berurusan dengan adunan, gunakan siap bentuk doh pai (yang Satu labu kecil pai kulit ok.1 kg (atau 1 labu boleh puri 400 g) 2 kecil 1 1 / 2 sudu teh kayu manis 1 / 4 sudu teh serbuk buah pala 1 / 4 sudu teh segar atau kering

1 / 4 sudu teh tanah ulas 1 sudu kecil ekstrak vanila 1 / 4 sudu teh garam Di sini saya membuat kek dari awal. Sendiri membuat doh untuk mengisi kerangka dan labu cerah

Potong labu kepada empat bahagian, membersihkan benih (mereka boleh kering atau panggang dalam oven dan gunakan kemudian.) Obmazhte labu chertvertiny dengan minyak sayur-sayuran dan tempat mereka mengurangkan labu pada sekeping roti. Bakar dalam ketuhar pada 200 darjah C selama labu menjadi lembut.

Sweet Pie labu dari daging labu

Labu bukan goreng matlamat kami - untuk memudahkan proses. Walaupun labu di dalam oven, buat pan penaik. Campurkan bahan-bahan untuk pengadun doh dengan lampiran untuk ujian atau garpu sehingga licin. Yang menyebabkan doh menjadi bulat-tahan haba Letakkan kuali penaik dengan pihak yang rendah dan merata di sisi dan bentuk, regangan dan melicinkan dengan jari anda. Pasang doh di pinggir bentuk supaya ia mengekalkan bentuk apabila dibakar.

Letakkan doh dalam bentuk pra-ketuhar dipanaskan selama 5 minit, adunan keras. Buang labu dari ketuhar, keluarkan kulit dari itu (kini ia mudah untuk mendapatkan). Pulpa Labu Letakkan di dalam mangkuk dan perlahan-lahan campuran dengan pengadun dengan bahan-bahan lain untuk mengisi. Tuangkan campuran ke dalam adunan dan bakar selama 30-40 minit. pada suhu 200 darjah C. Untuk memeriksa ketersediaan di pusat pai: pengisian untuk menebalkan sedikit.

Pai labu Sedia sejuk dan menyejukkan selama beberapa jam. Pai di dalam peti sejuk sedikit tebal. Hidangkan dan makan pai labu manis dengan krim disebat atau hanya salah.

: Oksana Jeter Berdasarkan bahan-bahan www.countrysideliving.net

Related Posts:
  1. Lagenariya
  2. Terung

daging labu, terung, lagenariya, labu

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri