logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Masakan labu dan menambah warna dan rasa

Masakan labu dan menambah warna dan rasa skuasy

masakan labu dan menambah warna dan rasa. Tetapi dia tidak pernah menggunakan lebih daripada Halloween. Percutian ini sentiasa menimbulkan persoalan bagaimana cara terbaik untuk menggunakan dan daging yang lazat dan benih yang tertinggal dari pembuatan . Ia adalah bahawa anda boleh membantu kami resepi 10. Skuasy musim sejuk yang mekar pada bulan Julai-September dan masak pada bulan September-November. Cara paling mudah untuk memasak skuasy - kulit dan biji dan potong dan bakar dalam ketuhar.

Hidangkan bersama mentega, herba dan rempah. Anda boleh mencampurkan kepingan dengan pasta atau membuat sup, goulash digunakan dalam barangan pencuci mulut atau dibakar. Labu telah ditanam di Amerika Utara 5000 tahun yang lalu. Peneroka Amerika yang pertama telah dibunuh di atas labu, biji dibuang, diisi di dalam susu, rempah dan madu, kemudian dibakar di labu dalam abu panas, dan India panggang potong labu atas api, dan jalur labu kering dibuat tikar.

Walaupun 90% daripada labu air adalah sumber yang baik karotena, vitamin, terutama perlu menyimpan dalam minda orang yang mengalami penyakit kardiovaskular. Selain rendah kalori labu dan tinggi dalam serat. Karotena kepada bilangan labu yang dekat dengan lobak. labu biji juga berguna, mereka mengandungi lemak, protein, vitamin dan garam mineral.

Terutama kaya dengan vitamin E, membantu melawan penuaan pramatang dan garam zink, yang perlu untuk perkembangan normal badan lelaki. Walaupun terdapat pelbagai jenis labu, mereka rasa amat serupa. Secara umumnya, lebih kecil labu, yang manis itu. Dalam sesetengah resipi anda boleh menggantikannya dengan zucchini atau skuasy.

labu Seluruh disimpan di tempat yang gelap, sejuk selama beberapa minggu, potongan sekitar 10 hari. Jika labu segar tidak dijumpai, tetapi resepi puri labu menggunakan labu tin atau beku. Berdasarkan bahan-bahan kuking.net

Related Posts:
  1. Tomato
  2. Terung
  3. Timun

skuasy, lobak, terung, labu

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri