logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Labu telah ditanam 5000 tahun yang lalu

Labu mula berkembang 5000 tahun yang lalu, daging labu

nama Tykvarodovoe tumbuhan daripada keluarga labu. Jenis labu boleh dimakan (berbeza dengan hiasan) digunakan dalam makanan selepas pemprosesan: labu rebus, bakar, dll Labu ini sangat mudah diserap oleh badan dan digunakan secara meluas walaupun untuk kanak-kanak dan diet. Ia juga digunakan untuk salad dan garnishes. Nerazdelannye labu lama kekal demikian di zaman dahulu yang digunakan di ladang. Terdapat banyak masakan lama Rusia, termasuk labu a.

Labu mula berkembang di Amerika Utara 5000 tahun yang lalu. Peneroka Amerika yang pertama telah dibunuh di atas labu, benih dipindahkan, pengisian dalaman , Rempah dan , Kemudian bakar itu labu dalam abu panas, dan India panggang potong labu atas api, dan jalur labu kering dibuat tikar. Walaupun 90% labu terdiri daripada air, ini adalah sumber yang baik Vitamin, terutama perlu menyimpan dalam minda orang yang mengalami penyakit kardiovaskular.

Tykvaeto sejenis kompleks semula jadi vitamin-mineral. Selain rendah kalori dan kaya labu kletchatkoy.Oni mengandungi lemak, protein, vitamin dan mineral soli.Pri semua ini makanan tykvaovosch. Kerana kandungan rendah pulpa serat mentah dan asid organik, labu boleh dimakan walaupun dalam penyakit radang perut dan usus.

Ia juga berguna dalam anemia kekurangan zat besi kerana ia mengandungi kompleks bahan-bahan mineral yang terlibat dalam krovetvoreniiMyakot buah-buahan lembut dan keras, konsistensi yang berbeza, casseroles memasak yang baik dan makan dengan nasi, bijirin. Oleh kerana kandungan kalium labu tinggi meningkatkan jantung, menguatkan salur darah dan melegakan bengkak. Dalam penyakit hati adalah disyorkan, terdapat sebanyak daging mentah labu, a> labu mentah jika ia kelihatan hambar, anda boleh menggantikannya dengan bubur labu daripada bijirin beras, atau denak.

Nah, kemudian, yang diiktiraf sebagai satu cara untuk membuang cacing, diketahui semua orang hampir. Oleh itu, kering sering diberi kepada kanak-kanak untuk mengelakkan masalah yang sama. Berdasarkan bahan-bahan www.calorizator.ru

salad, labu pulpa, labu

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri