logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Manfaat jus labu

Kelebihan labu labu jus pulpa

Kelebihan labu jus banyak untuk mengatakan. Mari kita menekankan faedah utama dan memberitahu anda tentang beberapa resipi untuk memasak. vitamin B1, B2, B6, C, E dan beta-karotena; mineral fosforus, kalium, kalsium, magnesium, besi; sukrosa dan bahan organik. Petunjuk untuk menggunakan jus labu sangat. Kanak-kanak adalah disyorkan sebagai produk pemakanan. Mereka digalakkan minum 2-3 cawan sehari untuk 3-4 bulan.

Labu Sangat berguna jus bagi hati dan buah pinggang, ia mesti setengah cawan sekali sehari. Perubatan tradisional mencadangkan ia untuk penyakit kardiovaskular. Dan jika anda mempunyai tidur, segelas jus akan membantu dengan madu. Jika anda mempunyai batu buah pinggang dan pundi kencing untuk memperbaiki keadaan anda akan membantu anda sepuluh hari kursus rawatan, di mana anda mahu mengambil setengah gelas jus tiga kali sehari.

Labu jus oleh kandungan pektin memaparkan baik kolesterol daripada badan. Makan labu jus mungkin dalam kuantiti yang terhad, terdapat hampir tiada kontra. Tiada semua orang di dalam rumah telah pemerah, jadi membuat jus labu anda boleh secara manual. Cuci, buang biji dan potong skuasy ke dalam kiub 1 cm pada bahagian bawah periuk, tuangkan sedikit air dan meletakkan kiub, rebus.

Sapu Seterusnya melalui tapisan atau, mash, jalankan melalui kain hipoksia tipis a. Jus sedia! Anda boleh menyediakan labu jus di kedai untuk musim sejuk. Untuk 1 liter jus, tambah 2,5 st. l. Gula, didihkan selama 5 minit pada 90 darjah, mencurahkan dan naikkan bank.

Gabungan jus labu dengan yang lain kerana rasa jus labu yang tersendiri, ia dicairkan dalam Nisbah 1:1 dengan jus lain. Kombinasi yang baik memberikan epal, lobak merah, cranberry, currants, gooseberries. Resepi minuman labu labu dan jeruk timun masin Ambil 3, jelas kulit, halus cop atau menjengkelkan. Campurkan jus timun labu, timun dan jeruk jeruk kaca. Tambah gula garam rasa, dan lada. Jika anda memasak jus untuk kanak-kanak, lada tambah tidak perlu.

"Tykvitsa" dalam jus labu menambah setengah gelas jus cranberry dan pulpa kranberi, lecek melalui penapis. Garam, gula secukup rasa. Labu dan Picit jus lemon labu jus sebanyak 0.5 kg. Untuk rasa, tambah jus limau, gula dan garam. "Troika" mengambil dua masam-manis epal, 0.5 kg labu dan menjengkelkan pada parut denda, ketegangan melalui kain hipoksia tipis.

500g beri hitam dicuci bersih melalui ayak. Yang menyebabkan pulpa dengan segelas kecil air masak yang telah disejukkan, tambah jus. Isi gula dan biarkan sejuk. Anda boleh menambah soda bukannya air rebus. Labu-Carrot jus jus sangat bermanfaat bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan. Untuk melakukan ini, labu dan jus lobak telah diambil dalam nisbah 3:1.

Labu pulpa kiri selepas jus, anda boleh gunakan untuk memasak dan casseroles atau oladushek. Selamat makan dan semoga berjaya! Berdasarkan bahan-bahan sokomania.ru

Related Posts:
  1. sup dengan kacang 2
  2. Tomato di Eropah

skuasy jus, lobak merah, jus labu, pulpa, skuasy, kacang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri