logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Labu menyimpan hasil tuaian

Labu labu tuaian kedai

Labu. Tuaian. Store. Labu jus labu dipanggil ratu taman.

Ia tidak menonjol dan tidak memerlukan usaha khas pada penanaman, dan juga disimpan untuk jangka masa yang lama. Banyak tykvyvelikoe jenis dan keadaan cuaca yang tidak menjejaskan kematangan itu. Dan labu benar-benar gudang poleznaeto vitamin dan mineral untuk tubuh. Ini sayur sangat berguna untuk orang yang mengidap penyakit sistem kardiovaskular dan darah tinggi.

Oleh kerana jumlah yang besar garam kalium, labu mempunyai kesan diuretik. Merebus daripada labu madu adalah disarankan untuk minum dengan insomnia. Terkandung di dalam benih labu dengan penggunaan harian zink (50-60 biji) menghilangkan keradangan prostat.

Labu digantikan dan diet (24 kkall 100 gram). Ia adalah sesuai untuk makan orang kencing manis dan bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan. Labu kaya dengan karotena, besi, vitamin B, C, E, D, PP, dan sangat jarang vitamin T, bertanggungjawab untuk percepatan proses metabolik dalam badan. Bagaimana untuk menyimpan? Pastikan labu boleh di mana-mana tempat sejuk. Sebaik-baiknya, sudah tentu sesuai untuk majalah ini.

Tetapi jika tidak, maka anda boleh menyimpan labu dan kaca dilindungi balkoni. Penting untuk ingat bahawa jenis skuasy musim sejuk tidak suka cahaya matahari langsung, jadi tempat buah dengan cara yang mereka tidak menyentuh dua pihak dan tutup atas fabrik apa-apa. Jika suhu jatuh balkoni anda di bawah 2 labu panas gradusovukutayte. Sesetengah jenis skuasy boleh disimpan tanpa menjejaskan keseluruhan musim sejuk pada suhu bilik di pomescheniinaprimer yang kering di dapur.

Potong labu boleh sejuk untuk 3-4 hari. Atau kulit dan biji dan dimasukkan ke dalam peti sejuk untuk tempoh yang lebih lama. Apakah memasak? Memasak dengan labu boleh semua, tanpa keterlaluan. Anda boleh bakar dalam ketuhar, rebus masak, dan tumis. Jem sayur-sayuran ini, digabungkan dengan apa-apa buah.

Inti untuk pai, ladu, samsypoprobuyte, dan terkejut. Untuk senarai yang tidak berkesudahan: ia oatmeal dengan labu dan risotto, dan pencuci mulut manis, dan kek. Labu harmoni dengan daging.

Kecil labu dapat barang. Plodyispolzovat besar sebagai alat memasak. Keluarkan penutup bahagian atas, keluarkan biji, dan keupayaan menghasilkan jeruk timun. Roti labu dibakar dan dimasak sup. Dengan sendirinya, labu tidak mempunyai rasa yang berbeza, ia mungkin lebih sedikit presnovata.

Tetapi memasak mahir, tambah rempah dan bercampur dengan produk lain membolehkan anda menggunakan ciri-ciri yang lazat berguna sayur-sayuran ini. Labu jus. perbezaan khusus daripada jus semula jadi yang lain dituai di sana. Pertama anda perlu memerah jus itu sendiri. Anda boleh melakukan ini sebagai pemerah manual, jadi dan elektrik. Kemudian jus perlu dipanaskan kepada hampir mendidih, tuangkan ke dalam botol steril dan tutup-roll. Tambah atau tidak saharreshayte sendiri.

Jika anda tidak mempunyai juicers, jus boleh menyediakan satu cara berbeza. Untuk melakukan ini, potong kepingan daging labu kira-kira 1 sentimeter, dimasukkan ke dalam kuali dengan bahagian bawah tebal, menambah daging sedikit untuk vodydlya tidak dibakar. Reneh untuk beberapa ketika dan kemudian lap melalui penapis.

Jika anda akan menyediakan zimuto jus selepas anda akan sapukan melalui penapis, memanaskan lagi, hampir mendidih, tambah gula, kadar 2 sudu setiap 1 liter jus, kemudian tuangkan dalam botol steril dan menggulung. Satu lagi resipi saya ingin menawarkan jus untuk mereka yang ingin menjaga keseluruhan buah di musim sejuk. Ia tidak perlu membuang zimuprigotovit ia boleh dengan cepat dan segera sebelum digunakan.

500 gram labu pulpa menjengkelkan di parut halus, tambahkan 1 liter air, 100 gram gula. Masak hingga mendidih. Memerah jus limau satu. Mendapat banyak sedikit sejuk, dan memukul dengan pengadun.

Viva Pinata Viva! Berdasarkan bahan-bahan dari www.post-eda.com

Related Posts:
  1. Labu berguna
  2. Buah labu

daging labu, jus labu, labu, sayur-sayuran

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri