logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Labu hanya diperah jus

Hanya jus labu labu dihimpit

Hanya jus labu dihimpit garam kalsium ochenbogat, pectin, kalium, magnesium dan besi. C, B1, B2, B6, E Beta-karotinetovitaminy yang mengandungi jus labu. Juga dalam labu mengandungi serat, yang bertindak sebagai penyapu yang baik, kuat,, membersihkan usus dan keseluruhan . Oleh itu, jus labu adalah disyorkan dengan kehadiran cacing dan sembelit.

Kehadiran magnesium, garam kalium membuat jus labu selama hampir nezamenimymsredstvom sistem kardiovaskular. Jus labu memusnahkan batu karang, jadi ia boleh digunakan sebagai agen koleretik di dalam hati dan pundi hempedu. Dalam kehadiran batu dalam pundi kencing serta buah pinggang, jus labu harus digunakan untuk suku, atau setengah gelas kali trichetyre sehari. Kadar pemulihan adalah

9-11 hari. Hanya kemampuan untuk membersihkan badan jus labu dan perasan kecantikan mengambil ke atas pesawat. Jika anda hilang turgor, kulit kelabu, dilantik Jika nombor satu adalah jus labu. Orang yang mesti dihapuskan dengan kain lembap jus labu. Jus ini juga diperlukan untuk obesiti.

Kalori rendah sangat dan satunya sebab mengapa jus labu untuk dimasukkan ke dalam menu dari orang-orang yang berlebihan berat badan dengan badan. Lebih labu jus mempunyai fungsi menenangkan dan keperluan untuk mudah terangsang saraf yang kuat. Bagaimana jus labu? Ia mesti digunakan untuk setengah cawan sekali sehari. Jus labu sebagai baik untuk insomnia: 100 g sokas teh. lodge. madu yang diambil sebelum tidur.

Apa yang menyediakan jus labu? Untuk betul menyediakan Jus labu anda ingin minum pagi dengan perut kosong, anda perlu membuat persediaan untuk malam itu. Tykvunuzhno dipotong menjadi kepingan kecil, kulit dan biji dan potong kepada kepingan kecil.

Dari pagi untuk cop ini potong dan skip melalui pemerah anda. Disebabkan kehadiran yang cantik tinggi-karotena, selepas 9-11 hari selepas rawatan kulit seolah-olah satu tan cahaya. Jus labu, kami juga mengesyorkan anda mengambil bersama, kerana permohonan itu jus mengkudu (noni) akan meningkatkan keberkesanan tykvennogoi tentang mereka, anda boleh memberitahu campuran odnoeto maut, baik, tentu saja, dari segi kesihatan.

Berikut adalah bermain kata-kata! Berdasarkan bahan-bahan nonsok.ru

Related Posts:
  1. labu mula berkembang 5000 tahun yang lalu
  2. tumbuhan Saraha keluarga nightshade yang
  3. Dua jenis cowpea

skuasy jus, Vigna, jus labu, labu

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri