logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Jus labu untuk kehilangan berat badan

Labu jus untuk berat jus labu kehilangan

Jika anda kehilangan berat badan, maka diet anda mesti jus labu hadir. Ciri-ciri yang perlu untuk mengambil jenis tanpa gula daripada labu, supaya anda juga boleh menambah sedikit jus lobak merah. Dengan cawan jus 3 / 4 dari labu menambah 1 / 4 cawan jus lobak merah 1 cawan bertukar (kadar harian), yang harus mabuk pada waktu pagi sebelum sarapan.

Masakan tidak rumit, jika dikupas dan dicincang keping labu akan dituai dalam 3-4 hari. Jadi, kita mengambil tiga suku labu dikupas dan dipotong dadu, tambahkan 1 / 4 daripada lobak, semua dalam pemerah jus. Jus sedia! Pulpa, yang diperolehi dalam penyediaan jus tidak membuangnya dengan kejayaan akan datang berguna dalam membuat oladushek, casseroles dan pemadat.

Jus labu mengandungi sukrosa, pektin berguna, kalium, kalsium, magnesium, besi, tembaga dan kobalt. Terdapat di dalam dia vitamin C, B1, B2, B6, E, beta-karotena. Labu jus menggalakkan rembesan hempedu, memperbaiki fungsi saluran gastrousus. Penderitaan yang panjang itu mengesyorkan bahawa orang dengan penyakit jantung dan mudah mendapat edema. Berguna labu jus untuk buah pinggang dan hati. Memohon kepada setengah cawan sekali sehari.

Apabila batu-batu di dalam buah pinggang dan pundi kencing - suku atau setengah cawan jus labu 3 kali sehari. Kursus rawatan - 10 hari. Resipi jus sangat berguna, walaupun jika anda tidak mematuhi sama ada diet, kita semua tahu dari zaman kanak-kanak yang jus (terutamanya yang baru dibuat), sebuah gudang vitamin, mereka sangat baik untuk kesihatan.

Viva Pinata Viva! Berdasarkan bahan-bahan www.hudeeminfo.ru

Related Posts:
  1. kukus labu puri
  2. Memasak tin kacang

skuasy jus, jus labu, lobak merah, tin kacang ginjal, kacang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri