logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Jus labu berguna

Jus labu labu Berguna jus

Labu - produk yang berharga pemakanan dan perubatan. Komposisi kimianya kaya dengan pectin, seorang labu mengandungi kandungan yang agak tinggi asid askorbik. Buah labu kaya dengan karotena (yang mengandungi 3-9 mg, ada yang jenis boleh mencapai tahap kandungan karotena daripada 38mg).

Vitamin labu adalah vitamin B, labu juga merupakan sumber vitamin E. Jus labu amat berguna dalam zaman kanak-kanak sebagai produk pemakanan. Kanak-kanak perlu memberinya 2-3 cawan sehari untuk 3-4 bulan. Jus labu berguna, dan penyakit buah pinggang dan hati.

Untuk memohon ia perlu 1 / 2 cawan 1 kali sehari. Gunakan jus labu (dengan Xylitol) sebagai sedatif yang mengawal selia ubat tidur. Jika insomnia disarankan untuk minum segelas labu sup semalaman dengan madu. Untuk gangguan metabolik, kegemukan, dan kencing manis juga digalakkan untuk masuk ke dalam diet harian labu jus. labu Berguna labu jus

Apabila batu-batu di dalam buah pinggang dan pundi kencing adalah disarankan untuk minum 1/4-1/2 cawan jus labu 3 kali sehari. Kursus rawatan adalah 10 hari. Lelaki yang mengalami keradangan prostat, rakyat perubatan mengesyorkan minum segelas labu jus dalam masa 2-3 minggu.

Jus labu boleh digunakan sebagai produk tersendiri, juga sempena lobak dan jus epal. Berdasarkan bahan-bahan priroda.inc.ru

Related Posts:
  1. Bawang merah
  2. bawang

skuasy jus, jus labu, sayur, bawang, sayur, bawang, lobak merah

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri