logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Jus labu

Labu labu jus

labu mengandungi banyak pektin dan selulosa, yang baik memberi kesan kepada fungsi motor kolon, mencegah sembelit dan menggalakkan penyingkiran kolesterol. Kerana hidangan kalori rendah labu berguna dalam obesiti berat badan berlebihan,. Labu berguna dan penyakit buah pinggang, hati, kerana ia mempunyai diuretik, koleretik, tindakan pencahar cahaya.

Sangat berguna jus labu. Untuk meningkatkan rasa boleh ditambah ke madu ia, . Jus labu mengurangkan muntah semasa mengandung, mempunyai kesan sedatif kepada sistem saraf. Jus labu mudah menghilangkan dahaga, minum sebagai diuretik untuk edema disebabkan oleh penyakit jantung dan kegagalan buah pinggang. Jus mempunyai kesan yang baik di hati, mempunyai kesan koleretik. Di samping itu, labu jus telah antipiretik dan kesan sedatif ringan.

Ia biasanya minum 1-2 cawan dalam mendapatkan. Labu jus skuasy sifat-sifat yang serupa juga skuasy zucchini dan skuasy. Walaupun ini karotena vooschi miskin, dan karbohidrat, tetapi vitamin C dalam mereka yang masih hidup lagi. Squashes kaya dengan tembaga, kalium, dan sangat berguna untuk anemia. Jus labu: masak labu, zucchini atau dipotong skuasy ke dalam kepingan kecil, pra-pembersihan kulit buah-buahan, dan mengisar sehingga konsisten seperti bubur. Bubur memerah.

Untuk penyediaan bagi kegunaan masa depan labu jus daripada pulpa buah masak yarkookrashennoy suci dari kulit dan ruang benih, menjengkelkan pada parut besar dan dipotong dalam potongan kecil, dimasukkan ke dalam periuk dengan air dan haba sehingga lembut (tidak lebih daripada 1 cawan air 1 kg labu disediakan). Atau memotong buah memanjang dan bakar kepingan di dalam oven. Labu lembut disapu melalui penapis, tambah sirap gula dimasak dipanaskan, kacau sekali-sekala, sehingga suhu sebanyak 80 darjah dan dicurahkan ke dalam bekas yang disediakan.

Seterusnya disterilkan pada suhu 80-85 darjah tin dengan kapasiti sebanyak 0.5 liter - 20 minit, 1 l - 30 min. Dlyapolucheniya 10 liter jus diperlukan 7 kg labu, 4 liter sirap gula 30% dan 1 sudu teh asid sitrik. Berdasarkan bahan-bahan www.rostovurolog.ru

Related Posts:
  1. Tomato

skuasy jus, jus labu, zucchini, squash

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri