logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Hasil

The skuasy buah tomato

Sejak zaman purba, labu dianggap penyembuhan. Di Eropah sebagai labu, "kata tiba" dengan kapal Columbus dan pada abad ke-XV sama, mendapatkan populariti yang luar biasa di sini. Pada masa dahulu, tembikai (iaitu buah-buahan yang dipanggil labu) digunakan secara meluas untuk keperluan isi rumah, mereka telah dibebaskan daripada pulpa dan dibenarkan untuk mengeluarkan kapal - mangkuk, botol, tong.

A daging sayur-sayuran jenis dimakan. Sekarang anda tidak perlu membuat dari masakan labu, tetapi produk makanan yang popular, ia kekal sehingga hari ini. Tetapi kita tertarik untuk skuasy bukan sahaja rasa tetapi juga nilai-nilai nutrisi.

Labu - sejenis kompleks semula jadi vitamin-mineral. Juara vitamin yang terkandung di dalam labu itu . Sebagai perbandingan, dalam jenis oren dia beta karotena-adalah beberapa kali lebih tinggi daripada di . Di samping itu, labu kaya dengan vitamin C, B1, B2, PP, E. Terdapat banyak kalium, kalsium, besi, magnesium, tembaga, zink, kobalt, silikon, florin, serta berharga, penting untuk fungsi normal tubuh. Untuk semua itu, labu - pemakanan sayur-sayuran. Kerana kandungan rendah dalam serat tumbuhan daging kasar, dan asid organik, labu boleh dimakan walaupun penyakit radang perut dan usus. Ia juga berguna untuk Kerana ia mengandungi kompleks bahan mineral yang terlibat dalam darah (besi, tembaga, kobalt, zink).

Daging lembut dan keras buah-buahan, konsistensi yang berbeza, memasak yang baik dan casseroles dengan beras, bijirin. Labu boleh dimasak makan banyak makanan lazat. Cadangkan anda cuba resipi . dikupas labu dipotong kepingan kecil dan goreng dengan minyak sayuran sedikit. Dalam kuali cetek meletakkan nasi, labu goreng dan minyak. Tambah 2 cawan air, garam, tutup rapat dan masak dengan api yang tinggi selama kira-kira tiga puluh minit. Hidangkan pilaf ini dengan Tomato sos.

Memasak makanan yang terbaik dari labu enak atau segar. 1 labu, potong Berdasarkan bahan-bahan stgetman.narod.ru

Related Posts:
  1. Lada
  2. Lagenariya
  3. skuasy

Skuasy, lagenariya, tomato, lada, labu

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri