logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Tidak kompleks dengan sup kacang

Tidak kacang sup rumit dengan bawang putih

Yummy, bukan sup kompleks, enak cukup yang anda boleh, bertentangan dengan mana-mana dan, pada bila-bila masa tahun dan juga dalam jawatan. Dalam jawatan, sudah tentu, jangan zazharku lebih baik kepada minyak sayur-sayuran, tetapi rasa sup yang menderita. Dan orang-orang yang tidak mahu menggunakan kalori tambahan juga akan berhenti pada pilihan ini. Saya mengambil kering kacang, walaupun putih, walaupun merah. Pada malam saya, direndam di dalam air yang ditapis, yang akan cepat masak. Keesokan harinya, rebus sup.

Tuangkan kacang ke dalam air mendidih, perlahankan api ke rendah supaya sedikit mendidih. Tumis lobak dan bawang dalam minyak sayuran atau lemak babi secara terbuka. Salo, tentu saja, anda perlu dipotong menjadi kepingan kecil dan hangat dengan kuali, dan hanya selepas itu, menghantar kembali Sayur. Apabila kacang hampir siap, Garam dan menghantar dalam kuali, tidak lebih besar daripada kentang dihiris. Apabila kentang sudah bersedia, tuangkan ke dalam zazharku sup, tambah sedikit parut bawang putih, teluk daun.

Saya masak sehingga mendidih dan mematikan. Apabila berkhidmat di plat sup, taburkan hijau dicincang boleh. Berdasarkan bahan-bahan kulinyamka.ru

Related Posts:
  1. Kalori zucchini dan skuasy

bawang, kacang, lobak merah, skuasy, bawang putih, kentang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri