logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Sup kacang

Bean sup bawang

kacang sup baru-baru ini apabila saya pergi ke warung dan ada merasai sup kacang. Nah, apa yang kita boleh katakan, hanya memasak sekumpulan produk dipindahkan, dan ini kacang sup dan tidak dimasak. Dalam perjalanan pulang membeli semua produk, dan hari berikutnya supets diri betul masak. Jadi apa yang harus anda untuk memasak kacang sup sebenar: Rusuk babi adalah salai atau rulkakomu seperti lebih, saya mengambil rusuk salai, 700g; Kacang lebih baik daripada gelap, tetapi anda boleh juga putih, 1.5 cawan; Lobak besar, 3 keping;

Garam, lada, daun bay dan perasa lain secukup rasa pasli, Adas. Juga berguna untuk proses sebuku Cheddar putih dan kecap. Dari petang ke tuangkan kacang ke dalam mangkuk dan tutup dengan air. Keesokan harinya, rusuk babi salai mengukir satu pinggir. Jika mereka terlalu panjang, maka mereka harus makan dengan kapak untuk memecah masuk ke dalam keping tidak lebih dari 10 cm Pakai dapur sebuah periuk besar, yang akan memasak kacang sup kami, dan mengisi semula kira-kira 4 liter air.

Untuk kacang sup lazat ternyata, tepi kuali dan masukkan ke dalam minyak sayur sedikit lembut goreng. Jika anda mempunyai kaki, ia tidak boleh pra-anak ikan, kacang sup dan kerja-kerja begitu lazat. Kemudian melemparkan tulang rusuk panggang dalam kuali dan tunggu sehingga kandungan mula mendidih. Satu sudu slotted mengeluarkan buih. Meletakkan garam pada mulanya ada sedikit lebih baik maka pada akhir sup kacang rasa sekali lagi untuk mencuba. Teluk daun, lada hitam goroshkom4-6 pcs. Terdapat juga meletakkan bawang seluruh dikupas.

Dan kemudian membiarkan kacang sup setengah jam dengan api sederhana, masak. Kemudian cuba daging pada tulang rusuk pada kelembutan, jika hampir siap, mereka selain merebak pada plat. Dan tidur dalam periuk kacang sebelum direndam. Daging pada tulang rusuk yang berasingan daripada tulang dan potong kecil 11,5 cm Klademmyaso semula ke dalam periuk, mendidih sup dengan kacang, tulang yang sama di hati nurani yang baik memberi haiwan kesayangan.

Jangan lupa bawang, yang dimasak di dalam sup. Ia hendaklah sampai ketika dia akhirnya razvarilas dan bawang ke dalam air hidung a - ia adalah sup kacang anda tidak adorn! Selepas setengah jam kembali ke dapur dan tiga lobak parut.

Letakkan ia dalam kuali, kemudian tambahkan bawang tudazhe dicincang halus dan goreng sehingga kekuningan. Bawang dan lobak Passaged, menambah bubur kacang, dan meningkatkan rasa dan aroma. Anda boleh menambah kembali separuh daripada lada manis dipotong dadu dalam 1 cm pada akhir memasak menambah yang sama dicincang halus bawang putih. Bersih dan kentang dipotong menjadi ketulan dan klademv sup anda kacang.

Saya biasanya potong ke jalur 3 cm panjang dan mm tebal 5-7. Apabila mengisi bersedia, melemparkan ke dalam sup. Jika ia dimasak dengan betul, bahagian atas sup akan menjadi warna emas yang cantik. Anda boleh goreng shkvarok daripada lemak babi dan meletakkan kembali yang sama, hanya lebih kecil.

Kurang lebih lazat. Kemudian cuba sup kacang garam, lada dan lain-lain rempah. Sekarang kita hanya perlu melihat dan menunggu kacang dan kentang akan benar-benar bersedia. Sementara menunggu, anda boleh menyediakan sup croutons. Kacang sup adalah yang terbaik digabungkan dengan roti putih. Jadi, roti Perancis potong sesen pun kering dalam kuali. Gosok pada keju parut kasar tatal.

Lebih baik jenis keju cheddar tajam, ia adalah yang terbaik untuk memenuhi sup kacang. Terdapat juga menambah kicap dan kacau. Sekiranya mendapatkan campuran tebal, yang kita kemudian namazhem atas roti putih dibakar.

Kemudian tumpahan sup siap plat sup kacang, taburkan dengan herba dicincang halus. Hidangkan roti bakar dia. Viva Pinata Viva! Berdasarkan bahan-bahan chiefsfood.blogspot.com

Related Posts:
  1. Kebaikan zucchini
  2. Bow slizun
  3. Bagaimana datang lagenariya

kacang sup, bawang slizun, pasli, lobak merah, lagenariya, bawang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri