logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Satu lagi resipi untuk kacang sup sayursayuran

Satu lagi resipi kacang sup sayur lada

kacang dicuci rendam dalam air suam selama sejam yang baik - setengah. Kemudian peralihan kacang dalam periuk, tutup dengan air sejuk, masak sehingga mendidih, tambah bawang (anda boleh sepenuhnya, maka untuk mengeluarkannya), akar pasli dan saderi. Semua ini adalah untuk memasak dengan api kecil sehingga kacang masak. Dalam sup, anda boleh tambah kentang. Terdapat dua cara. Pertama: kentang menolak dalam zakladyvattselikom sup dengan akar, dan apabila ia masak - membawanya dalam plat dalam atau mangkuk dan tutup dengan penutup a - chtobyne terdedah kepada angin.

Beberapa minit sebelum sup, kentang dengan pisau atau posech dibahagikan kepada kepingan dengan garpu, ada sebahagian daripada diuli ke puri, dan tambah untuk sup. Cara kedua: Kentang dipotong kiub dan masukkan ke sup selama 15 - 20 minit sehingga lembut. Apabila hampir siap kacang, sup, garam, letakkan daun bay. Sebelum anda mengisi sup, buang akar, tambah kentang rebus.

Musim sup hijau di musim panas - atas permintaan dan rasa - pasli, Dill, saderi, hijau atau cincang bawang, pada musim sejuk sangat baik untuk mengisi sayur-sayuran daun kering dan Adas. Daripada Dill kering atau serentak dengan itu, anda boleh tambahkan secubit biji Adas - mereka kering lebih wangi daripada sayur-sayuran. Herba kering adalah lebih baik untuk meletakkan minit dalam 5-10 hingga akhir memasak.

Selepas menambah herba segar, sup mesti mendidih dengan api yang rendah untuk 1-2 minit, kemudian tutup kuali dengan penutup dan dibiarkan 10 minit. Sup telah sedia. Nota. Ini supgotovitsya mudah.

Sebagai persediaan mengambil masa, sehingga kacang rebus. Kacang Rendam dalam air suam dengan baik dan tunggu sehingga ia berkedut, dan kemudian mula meluruskan. Ini biasanya mengambil masa satu jam - setengah.

Untuk sebab-sebab tertentu saya seperti fasolvaritsya kaedah lebih cepat daripada apa yang direndam semalaman. Memasak kacang Sangat baik dalam kuali tebal berdinding. Jika anda tidak mempunyai masa untuk memasak sup pada sebelah malam dan pada waktu pagi ia perlu, cuba rendam kacang dan biarkan berdiri dua jam mengikut cara yang di atas dalam sebuah telaga air panas. Jika air akan menyejukkan, memanaskannya sedikit pada plat dengan kacang.

Kemudian meletakkan kacang rebus. Masak hingga mendidih dan rebus bagi sedikit. Kemudian keluarkan dari kuali panas dan ikatan menjadi sesuatu yang empuk dan hangat. Menjelang pagi kacang akan bersedia, anda boleh selama 15 - 20 minit dovarit sup. Nisbah makanan yang anda perlu diri diri mereka berdasarkan produk dan bergantung pada jenis sup - cair atau padat - anda suka.

Untuk 3,5 liter air saya beru1, 5-2 cawan biji dan 3 kentang sederhana. Jika dalam post yang berkenaan minyak, ia boleh dilakukan mengisi minyak sayur-sayuran, podzharivluk sehingga perang keemasan. Bagi mereka yang suka pedas, anda boleh menambah tanah hitam lada.

sup ini adalah baik kerana ia boleh dibuat bahawa terdapat. Jika tidak ada akar, biji boleh dimasak dengan bawang, daun bay dan beberapa titik polka lada hitam - melemparkannya semua dalam air dan sup zakipevshuyu adalah wangi. Tiada bawang dan daun bay, reneh dengan akar pasli, hanya ada saderi - masak dengan saderi. Tidak ada kentang di rumah - tanpa memasak kentang, masih akan lazat dan memuaskan!

Saya pernah kacang gotovitiz, akar dan sisa kecil kobis - di musim sejuk mengambil ia sebagai musim panas mudah sayur sup .. Untuk yang lebih baik kepada roti sup atau roti roti bakar minyak sayur-sayuran. Pada pendapat saya sangat sesuai untuk sup kering sayur saderi.

Tidak sesuai: pasli kering, daun bay, jika benih banyak atau Adas. Berdasarkan bahan-bahan kuking.net

Related Posts:
  1. Tavern penanaman

lada, zucchini, bawang, kacang, kentang pasli

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri