logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Ini adalah sup kegemaran saya dengan kacang

Ini adalah sup kegemaran saya. Kami memanggilnya rumah untuk sup, setengah suri rumah malas. Mengapa seks? Walaupun masa ia mengambil banyak memasak, tetapi jika ia direbus cukup, iaitu, ia boleh 3-4 hari dan hanya dengan rasa masa yang lebih baik. Begitu banyak hari malas. Jika kita mengambil ini sup campuran kacang, kemudian masak ia tidak seharusnya dari dalam tin, siap kacang dan kacang masak yang paling.

Kacang sesuai untuk ini dan yang gelap sedikit putih, merah jambu, dan purata, dan besar. Apa yang baik? Saya tidak tahu. Semua baik.

Setelah dibancuh dari masa-masa yang berlainan jenis itu. Perbezaan besar dalam rasa ada, sup adalah berbeza hanya warna, satu lampu dan satu gelap. Perkara yang paling penting hak memasak kacang, dan itu dengan cepat, dan bahawa ia tidak retak, dan bertukar menjadi bubur tidak. Pada mulanya, kacang perlu untuk menyusun dan cuci dengan air beberapa, kemudian rendam dalam sebilangan kecil air yang sangat sejuk untuk 4-6 jam, dan pada waktu malam anda boleh tinggalkan.

Air itu hendaklah tidak lebih panas daripada 15 darjah. Siapakah yang mempunyai termometer yang boleh mengukur suhu dengan mudah, tetapi yang tidak, kemudian mengambil kesempatan daripada jari gradusnikomsvoim paling setia dan boleh dipercayai. Jika jari kaku sekali gus, ia sudah boleh dan kacang rendam. Dan periuk terbaik biji di dalam peti sejuk untuk meletakkan air yang tidak panas. Hakikatnya adalah bahawa jika air panas, kacang zakisnet dan masak akan lama selepas itu.

A zakisnet ia semestinya walaupun dengan pemanasan sedikit air, tetapi anda melihat dan merasa, dan tidak tahu mengenainya. Selepas itu, air dari kacang perlu bergabung, tuangkan dalam kuantiti yang kecil air sejuk dan membawa ke mendidih. Kemudian parit air lagi, mengisi sejumlah besar air sudah mendidih dan reneh, ditutup selama kira-kira sejam setengah.

Kemudian cuba sendiri zubsvarilas atau tidak. Jika semua air yang anda rebus dari kacang, maka dalam mana-mana tidak top-up air sejuk itu, hanya air panas. Kacang dari air sejuk akan retak, akan kehilangan perdagangan yang berpakaian, memasak dan masih akan lebih lama. Bolehkah seperti membuang masa dan tidak membiak, adakah semua lebih mudah, dan masak kacang-merta, tanpa direndam.

Tetapi ia akan mendidih berjam-jam 2-3, bergantung kepada pelbagai, dan bijirin kehilangan bentuk mereka, mereka hanya razvaryatsya kucar-kacir. Walaupun, ia juga merupakan pilihan yang baik untuk mereka yang suka sup. Sekarang bahan kedua untuk supakoreyka a.

Jangan hanya cop dan salai, sentiasa dengan kulit. Adalah lebih baik untuk kerja ini memang tidak wujud. Um-um! Tidak, anda boleh mengambil dan rebus-salai punggung, rusuk dan salai, dan sesuatu seperti merokok, makan dan bersama mereka kedua-duanya. Ia adalah mustahil untuk memasak daging lembu biasa atau babi. Atau anda hanya boleh kurus membina sup.

Kacang sentiasa lazat dan segala-galanya. 2 liter sup anda memerlukan beberapa genggam biji dan salai 150-200 gram, dan boleh 300. 15-20 minit sehingga kacang masak, tempatnya di potong memotong periuk daging salai.

Mari pobulkayut bersama-sama. A pinggang babi dan rebus daging harus Ine lama, dia perlu, yang paling penting, memberi sup semangatnya. Dan kemudian ia mudah: Masukkan kentang cincang ke dalam sup dan sedikit kemudian, sebelum permulaan, yg dilebih-lebihkan bawang daripada lobak.

Kemudian banyak rempah dan herba, Dill adalah lebih baik daripada pasli. sup Garam adalah lebih baik pada akhir sangat, apabila kentang lembut. Dan dalam mana-mana, jangan memakan sup sekali gus, ia mesti menegaskan beberapa jam, dan jika ada pendedahan, jika tidak lebih. Berdasarkan bahan-bahan subscribe.ru

pasli, lobak, kacang, bawang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri