logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Anakanak saya suka bubur kacang

Anak-anak saya suka kacang sup bawang

Anak-anak saya suka bubur kacang, dan saya juga suka semua , sup-rebus wangi dan enak. Kacang bukan sahaja sangat berkhasiat, berat baik di badannya. Beliau Juara kandungan protein dalam kepelbagaian terbaik biji mengandungi 30% lebih protein daripada daging dan ikan, di samping itu, ia bukan sahaja protein, dan protein kaya asid amino.

Di rumah saya (sebagai, sesungguhnya, dalam Mediterranean, China, Hungary, Amerika Tengah dan Selatan) kacang seperti dibakar dengan cendawan dalam salad, goreng dalam mentega minyak dengan bawang putih dan serbuk roti. Sebelum memasak, saya biasanya rendam kacang semalaman, segera selepas mendidih air mengalir, tuangkan segar, sejuk, dan menambah a sedikit minyak sayur, dan Garam dalam akhir. Masak atas rendah api tidak kacau. Kawan baik dengan kacang lobak pasli,, masak mereka bersama-sama, dan kemudian "kawan" keluarkan dari kuali.

Bahan-bahan: - 4 sudu besar. minyak zaitun Recipe 1. Rendam kacang dalam air yang banyak untuk malam. Di pagi hari Bilas, tutup dengan air sejuk untuk 2 kali jumlah biji masak sehingga mendidih.

Tambah 2 teluk daun, 1 bawang, 1 lobak merah dan 1 batang saderi daripada. Masak selama kira-kira sejam, kemudian bawang, lobak, saderi dan daun bay dikeluarkan (anda boleh makan atau buang). 2. Dalam berat berdasar periuk, panaskan minyak, tumis halus bawang cincang dan bawang putih, garam, tambah rosemary, baki lobak merah, dipotong dadu, dan saderi. Reneh selama 2-3 minit. 3. Tambah kacang dengan sup, dihiris nipis cincin bawang.

Untuk memasak sayur sehingga lembut, kira-kira 10 minit. Buang dari haba dan pasli tambah. Sup ini indah disampaikan croutons, parut bawang putih, tambah keju parut atau beberapa keping ham dibakar. Luar biasa sekali, apabila resipi ini telah diilhamkan oleh anda untuk pencapaian baru masakan. Di laman ini anda akan mendapati banyak hidangan menarik yang lain.

Ayuh dalam, saya akan gembira melihat anda! Yours, Berdasarkan bahan-bahan eva.ru

Related Posts:
  1. Skuasy (labu biasa)
  2. Menggunakan

    pasli, zucchini, kacang dan lobak merah

    links(1); ?>
    Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri