logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

A sup yang lezat dengan kacang

A sup sayur-sayuran yang lazat dengan kacang

sup sangat, sangat lazat. Satu tebal, harum, bertenaga. Tetapi ada dua kemudaratan. Yang pertama - bau yang sangat tajam adalah sebagai persediaan. Akaun menutup pintu, hud dan termasuk tingkap terbuka. Untuk mengelakkan ini, Anda sebaliknya boleh mengambil kampung salai daging salai kedai rusuk atau ayam kaki suku.

Tetapi hasilnya, iaitu sup, tidak akan ada apa-apa lazat, wangi. The tolak kedua - memasak zamorochennost. Orang pertama yang goreng, kemudian kedua, kemudian ketiga ... Bagi saya ia tidak sukar, tetapi untuk pemula pembantu rumah mungkin kelihatan membosankan.

Dan satu lagi perkara. Secara peribadi, saya tidak suka menambah sebarang sup sayur-sayuran goreng. Juga tidak popular ini. Trend Glamour Perancis. Saya lebih suka menghantar sayur-sayuran sup hidup.

Bagi mereka di sana baik itu, dan benar-benar cair dunia, memberi rasa kuahnya. 2 liter air, 4 ~ 5 kentang sederhana (400 ~ 500g) 200 ~ 250g daging salai dengan lapisan daging, 1 biji bawang (120 ~ 140g) 1 lobak merah kecil (~ 100g), 300g daging cincang (daging + luk_sol + lada) 1 boleh biji putih dalam air garam (360g massa) 1 sudu tiada slaid Tomato paste 1 jam sudu garam lada, 2 ~ 3 teluk daun

Pre-cincang bawang. Lobak merah dipotong menjadi jalur nipis. Cincang roll ke dalam bola saiz kemiri atau lebih sedikit. Bacon dipotong menjadi kiub atau ketulan kecil. Saya salai daging boleh dipotong tepi untuk sup itu ringan dan bau apabila menggoreng adalah lemah. Kentang bersih dan dipotong kiub kecil, bilas dengan sejuk air.

Kentang dimasukkan ke dalam kuali, tuangkan 2 liter air mendidih pada saya, dan meletakkan api kecil. Salo dimasukkan ke dalam kuali dan goreng sambil kacau api sedikit di bawah purata, manakala ia tidak adalah lebih panas dengan minyak. Daging dihiris ia tidak perlu menyatakan dozharitsya shkvarok, tetapi mesti terus lembut. Sudu bacon goreng untuk memilih dari kuali, meninggalkan dipanaskan dengan minyak.

Salo dimasukkan ke dalam periuk dengan kentang. Api bawah kuali, tambah sehingga maksimum. Dalam minyak yang meletakkan bebola daging.

Kemas benih mereka pada kedua-dua pihak sehingga cahaya zarumyanivaniya. Pindahan ke kuali. Api dikurangkan kepada minimum dan meletakkan morkrv pan dan bawang. Dengan kacau sekali-sekala, goreng sehingga lobak merah lembut (kira-kira 15 minit). Lemak dari longkang periuk, memerah keluar lemak dengan sayur-sayuran. Lap kelebihan kotor dari periuk. Masukkan pes tomato sayur-sayuran.

Tambah sehingga api maksimum dan pasta masak dengan sayur-sayuran di tetap kacau, kira-kira 0.5 minit. Letakkan sayur-sayuran dalam sup. Terbuka boleh biji, parit bendalir. (Jika dikehendaki, cecair dari kacang juga boleh dituangkan ke dalam sup.) Kacang dimasukkan ke dalam sup. Tambah garam secukup rasa.

Masukkan daun bay. Selepas mendidih keluarkan dari kuali panas, balut di dapur beberapa Tuala hebat dan meninggalkan sekurang-kurangnya setengah jam. Semakin lama menyemai sup ini, lebih banyak ia akan memberi rasa.

Apabila berkhidmat di semangkuk sup anda boleh meletakkan herba yang dicincang. Berdasarkan bahan-bahan dari www.good-cook.ru

Related Posts:
  1. skuasy dan saudara-mara terdekat zucchini

zucchini, lobak merah, skuasy, bawang, tomato, kacang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri