logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

A sup kacang kaya

A kacang kaya sup tomato

A kacang mudah, lazat dan enak sup. Sila seluruh keluarga anda! Air - 2.5 liter; Daging lembu, babi atau kambing - 1 kg; Dalam setiap plat: bawang putih dan herba. Pasti anda boleh. Sudah tentu, kacang segar atau kering akan menjadi lebih kaya dengan vitamin dan unsur surih, tetapi jika anda tidak mempunyai masa, anda boleh memasak . Dalam hal ini, adalah bernilai menambah kepada kentang dan lobak merah dan daging dalam sup yang tidak perlu mendidih 1.5 jam, dan hanya sebelum selesai (Pierce garpu, jika tidak darah, daging sudah siap.)

Adakah rasa terbaik kacang putih, dan ia tidak penting, ia tin, segar atau kering. Tetapi ia omzhno memasak kacang sup dengan biji buah dan merah dengan. Saya tahu bahawa sup pekat dimasak dan ostryefasolevye dengan kacang hitam, tetapi saya belum cuba.

Jika anda mempunyai daging yang cukup di rumah, maka, sudah tentu, sebaik sahaja ia siap, keluarkan dari sup, potong kepada ketulan dan kembali ke sup bersama-sama dengan zazharkoy. Jika anda sudah mempunyai rancangan untuk sekeping ini daging, sup kami dengan kacang dan tanpa ia akan menjadi enak dan berkhasiat. Jika anda suka pedas, tambah setengah lada cili dicincang halus bersama-sama dengan zazharkoy.

Sup Bean akan menjadi lebih jelas, tajam, rasa kaya, senang panas dalam. Greens boleh menambah sedikit oregano, basil, pasli, agak sedikit pudina, Dill, tarragon (tarragon). Jika anda tidak mempunyai tomato segar, pes tomato yang sesuai, tomato jus atau kecap. Dan jika tiada tomato di rumah bukan hanya titisan ke dalam sup suatu jus lemon sedikit.

Kekacang seperti keasidan cahaya. terutamanya jika asas kuahnya - kambing. Nah, orang-orang yang tidak menganggap ayam, itik, indoutku, angsa dan daging ayam yang lain, tukang masak mungkin sedap bubur kacang, pada dasar ini. Juga akan sangat lazat. Tetapi saham akan mendapat warna yang berbeza dan kepadatan.

Jika tidak ada burung, anda boleh memasak vegetarian (meatless) kacang sup. Untuk melakukan ini, mengambil banyak bawang - kepala 3-4 bawang putih, panas lada cili, goreng dalam lagi, anda boleh menambah lobak, saderi dan pasli, untuk meningkatkan jumlah lada manis (juga keping 3-4) dan masukkan ke sup dibuat banyak sayur-sayuran. Jika terdapat habuk di walnut hancur, anda boleh tidur dan (1 / 3 atau 1 / 2 cawan).

Jika kentang lebih, ia boleh menggantikan cawan 1 / 2 daripada beras. Dalam secubit, anda boleh menebalkan kuahnya beberapa genggam dari semolina. Apabila anda menggantikan mana-mana bahan-bahan sup kacang - sentiasa cuba apa yang berlaku dalam kuahnya sedap sama ada ia tidak mencukupi. Dan memberi tumpuan kepada perasaan mereka. Dengan sup kacang masih boleh memohon roti bakar bawang putih.

Memandangkan mereka memasak, anda boleh lihat di dalam Kacang sup - sangat lazat, rumah masak enak! Nikmati selera anda dan keluarga makan lazat! Berdasarkan bahan-bahan amamam.ru

Related Posts:
  1. Buah labu

lobak, tomato jus, pasli, lada hitam, bawang putih

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri